به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس بعد از ۱۲ روز مذاکره با دراگان اسکوچیچ در نهایت با وی به توافق نرسید در حالی که برگه قرارداد را هم برای او ارسال کرده بود.
در این مورد یکی از مسئولان ارشد باشگاه پرسپولیس به خبرنگار ما گفت: واقعیت این است که همه چیز تمام شده بود، اما به یکباره از مراجع ذیر ربط به ما گفتند به خاطر شرایط ارزی حاکم بر جامعه و کمبود ارز بهتر است این قرارداد با ریال بسته شود. به این خاطر ما مجبور شدیم در آخرین لحظه از اسکوچیچ بخواهیم قرارداد ریالی امضا کند، اما او نپذیرفت و در نهایت همه چیز منتفی شد.
وی در ادامه افزود: با منتفی شدن این قضیه دستور احمدی مدیرعامل بانک شهر این بود که فقط مربی داخلی جذب شود تا پرسپولیس هم در کنار دیگر تیمهای داخلی مربی ایرانی روی نیمکت خود داشته باشد.