صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

واکنش کرملین به دیدار احتمالی لاوروف و روبیو

  • کد خبر: ۴۳۲۱۷۸
  • ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۴
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: از دیدار احتمالی لاوروف و روبیو (وزرای خارجه روسیه و آمریکا) استقبال می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در روز‌های اخیر هیچ تماسی با نمایندگان ایالات متحده انجام نشده است؛ تماس‌های فنی میان مسکو و واشنگتن از طریق نهاد‌های دیپلماتیک در جریان است.

در بیانیه صادره از سوی سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص آمده است: از دیدار احتمالی لاوروف و روبیو (وزرای خارجه روسیه و آمریکا) استقبال می‌کنیم. روسیه آماده گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی است و هرگز آغازگر کاهش روابط میان دو کشور نبوده است.

کرملین در این بیانیه اضافه کرد: هنگام از سرگیری گفتگوها، تجربه‌ای را که در روابط با اروپا به دست آورده‌ایم، در نظر خواهیم گرفت.... هیچ گام عملی از سوی برلین برای برقراری روابط با مسکو برداشته نشده است و موضوعات مطرح شده بیشتر جنبه رسانه‌ای دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.