به گزارش شهرآرانیوز؛ آمارهای ثبت شده در وزارت ورزش و جوانان نشان میدهد وضعیت استان خراسان رضوی در ۱۰ سال اخیر در بخش ثبت نرخ ازدواج بالاتر از میانگین کشوری بوده است.
در این زمینه، معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به تحلیلهای ۱۰ سال اخیر که از سوی وزارت ورزش و جوانان ارائه شده است، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵، میانگین نرخ ازدواجهای ثبتشده ۸.۶ درصد بوده که این نرخ در استانمان به ۹.۷ درصد رسیده بود، اما وقتی این نرخ در کشور در سال گذشته به ۵.۱ درصد رسید، نرخ ازدواجهای ثبت شده در خراسان رضوی هم به ۵.۷ درصد رسید.
احمد صالحنژاد در گفتوگو با خبرنگار شهرآرا از کاهش رتبه نرخ ازدواج در این استان طی ۱۰ سال اخیر خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۵ مجموع ازدواجهای ثبتشده در خراسان رضوی ۵۹ هزار و ۷۸۱ مورد بوده است که رتبه نرخ ازدواج این استان در کشور را به یازدهم رسانده بود، اما در سال گذشته مجموع ازدواجهای ثبت شده در خراسان رضوی ۴۰ هزار و ۳۶۳ مورد ثبت شد که باعث کاهش رتبه نرخ ازدواج و رسیدن به رتبه هشتم بود.
وی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵، سن میانگین ازدواج در پسران خراسان رضوی ۲۷.۸ سال بود، اما در سال گذشته این میانگین به ۲۹.۹ سال رسید. همچنین، این موضوع در دختران ۲۲.۵ سال در سال ۱۳۹۵ بود که در سال گذشته به ۲۴.۸ سال رسید.
صالحنژاد ادامه داد: بررسی نرخ طلاقهای ثبت شده در خراسان رضوی نشاندهنده افزایش یک درصدی طلاق در ۱۰ سال اخیر، یعنی از سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۴ است، البته به جز شش سال که میانگین نرخ طلاق از میانگین کشور بالاتر بود، در چهار سال اخیر شاهد کاهش میانگین نرخ طلاق در این استان نسبت به میانگین نرخ کشوری بودهایم.
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی اضافه کرد: میانگین سن طلاق در زنان در استانمان در سال ۱۳۹۵، ۲۹.۸ سال بود، اما این میانگین سنی در سال ۱۴۰۴ به ۳۳.۶ سال رسیده است. همچنین این موضوع در بخش آقایان در سال ۱۳۹۵، ۳۴.۸ سال بود که در سال گذشته به ۳۸.۶ سال رسیده بود.