صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

«اودیسه» لو رفت! | نفرت‌ پراکنی ایلان ماسک علیه اودیسه

  • کد خبر: ۴۳۳۹۱۲
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۲
حاشیه‌های تازه پیرامون «اودیسه» با انتشار نسخه غیرمجاز فیلم و اظهارات بحث‌برانگیز ایلان ماسک، بار دیگر این پروژه را در کانون توجه قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نسخه‌ای باکیفیت از فیلم «اودیسه» به‌صورت غیرمجاز در شبکه اجتماعی ایکس (X) منتشر شد؛ اتفاقی که با واکنش سریع استودیوی یونیورسال پیکچرز و حواشی تازه‌ای پیرامون این فیلم همراه شد.

بر اساس گزارش‌ها، یک پست حاوی لینک دانلود فیلم در مدت حدود دو ساعت و نیم بیش از ۲.۱ میلیون بازدید کسب کرد، اما اندکی بعد با اخطار نقض حقوق نشر حذف شد و حساب کاربری منتشرکننده نیز به حالت تعلیق درآمد.

یونیورسال پیکچرز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد از انتشار غیرمجاز این اثر مطلع بوده و بلافاصله روند‌های حقوقی و فنی برای حذف نسخه‌های منتشرشده را آغاز کرده است. این استودیو همچنین تأکید کرد از حقوق مالکیت معنوی خود در قبال این اثر دفاع خواهد کرد.

در ادامه این حواشی، ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی ایکس، با انتقاد از انتخاب بازیگران فیلم، مدعی شد این پروژه بیش از آنکه بر دقت تاریخی تمرکز داشته باشد، با هدف جلب توجه جوایز سینمایی ساخته شده است. او همچنین اعلام کرد قصد دارد با استفاده از ابزار هوش مصنوعی Grok Imagine نسخه‌ای با آنچه «دقت تاریخی بیشتر» خواند، تا پایان سال جاری تولید و منتشر کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.