صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

بسیج ۳۰ هزار خادم برای خدمت به زائران پیاده امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۴۳۵۱۹۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۷
سخنگوی جمعیت زائران پیاده خراسان رضوی از مردم خواست در میزبانی از زائران دهه پایانی ماه صفر مشارکت کنند و گفت: خانواده‌هایی که امکان اسکان دست‌کم ۱۰ زائر را دارند، می‌توانند درخواست خود را در جمعیت زائران پیاده ثبت کنند.

حسین رضایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص تمهیدات پیش‌بینی شده برای زائران پیاده دهه پایانی ماه صفر در مشهد اظهار کرد: سال گذشته از ظرفیت مردمی برای اسکان زائران به‌خوبی استفاده شد و امسال نیز این طرح با هدف افزایش مشارکت عمومی ادامه می‌یابد.

وی همچنین از اجرای پویش تامین آب آشامیدنی زائران خبر داد و گفت: افرادی که امکان مشارکت دارند، می‌توانند با پیوستن به این پویش و ثبت نام در سامانه «زائرین ۸» در تأمین آب مورد نیاز زائران در مسیر‌های پیاده‌روی سهیم شوند.

سخنگوی جمعیت زائران پیاده خراسان رضوی درباره بیمه زائران نیز اظهار کرد: هزینه ثبت‌نام و بیمه هر زائر ۶۴ هزار تومان است که از این مبلغ، ۲۰ هزار تومان توسط جمعیت پرداخت می‌شود. زائران پس از ثبت اطلاعات در سامانه، تحت پوشش بیمه حوادث قرار می‌گیرند.

رضایی تصریح کرد: این بیمه شامل پوشش فوت و جراحات ناشی از حوادث در طول مسیر پیاده‌روی است.

وی درباره حضور زائران خارجی نیز گفت: زائران خارجی، به‌ویژه زائران پاکستانی، عراقی و ترکیه و دیگر کشورها، معمولاً پس از پایان مراسم اربعین و در مسیر بازگشت به مشهد، در دهه پایانی ماه صفر وارد مسیر‌های پیاده‌روی می‌شوند.

رضایی افزود: آمار دقیق این زائران از پیش مشخص نیست و معمولاً گروه‌های اعزامی در روز‌های پایانی، زمان ورود خود را اعلام می‌کنند تا برنامه‌ریزی لازم برای ارائه خدمات به آنان انجام شود.

سخنگوی جمعیت زائران پیاده خراسان رضوی در پایان با اشاره به گستردگی خدمات‌رسانی در دهه پایانی صفر گفت: حدود ۱۵ هزار نفر در بخش اسکان، ۱۰ هزار نفر در حوزه خدمات جاده‌ای و هزاران نفر دیگر در بخش‌های بهداشت، درمان و خدمات رفاهی فعالیت خواهند کرد و در مجموع نزدیک به ۳۰ هزار خادم برای خدمت‌رسانی به زائران پیاده حضرت امام رضا (ع) بسیج شده‌اند.

وی همچنین از زائران خواست تا حد امکان مسیر گلبهار را برای ورود به مشهد انتخاب کنند، زیرا این مسیر کوتاه‌تر است و امکان ارائه خدمات مطلوب‌تر و گسترده‌تر در آن فراهم شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.