صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

اسناد منگوله‌دار دیگر اعتبار ندارند | ۳۰۰ هزار سند دفترچه‌ای در خراسان رضوی همچنان تبدیل نشده است

  • کد خبر: ۴۳۶۹۴۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۴
مدیرکل ثبت اسناد خراسان رضوی گفت: حدود ۳۰۰ هزار سند دفترچه‌ای همچنان باقی مانده است و با توجه به اینکه این اسناد از درجه اعتبار ساقط شده‌اند، خدمات ثبتی بر مبنای آن‌ها ارائه نمی‌شود.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، سید مرتضی مولوی‌پور در حاشیه بازدید از موسسه فرهنگی شهرآرا که به مناسبت روز خبرنگار انجام گرفت، روزنامه شهرآرا و پایگاه خبری شهرآرانیوز را مجموعه‌هایی موثر در هویت‌بخشی به شهر مشهد دانست و گفت: شهرآرا از ابتدای فعالیت تا امروز، روزبه‌روز گسترده‌تر و اثرگذارتر شده است و این مجموعه در طول این سال‌ها، به صدای مردم مشهد و یکی از مجموعه‌های مؤثر در هویت‌بخشی به این شهر تبدیل شده است.

وی افزود: اطلاعاتی که خبرنگاران تاریخ و هویت شهرآرا در این حوزه در اختیار دارند، می‌تواند در حل برخی از مشکلات پرونده‌های ثبتی به ما بسیار کمک‌کند. پرونده‌هایی در اداره کل ثبت اسناد وجود دارد که در گذشته بر اساس اسناد موجود، برای آنها اسناد مالکیت صادر شده، اما اکنون آن محدوده‌ها در مسیر طرح‌های توسعه شهری قرار گرفته یا وضعیت آنها تغییر کرده است. اطلاعات و سوابق تاریخی موجود نزد شهرآرا می‌تواند در این موارد به حل مشکلات مردم کمک کند.

مدیرکل ثبت اسناد خراسان رضوی ادامه داد: ما نیز در سوابق، پرونده‌ها و نقشه‌های ثبتی خود اطلاعات ارزشمندی داریم که می‌تواند در تهیه و انتشار مطالب تاریخی و هویتی مورد استفاده شهرآرا قرار بگیرد. قطعاً این همکاری می‌تواند نتایج پربار و درخشانی برای هر دو مجموعه و مردم مشهد به همراه داشته باشد.

مولوی‌پور در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت طرح تبدیل اسناد دفترچه‌ای عادی به تک برگ توضیح داد: با توجه به قدمت استان و ادارات ثبت، تعداد اسناد دفترچه‌ای صادرشده در استان بسیار زیاد بود. در مقطعی بیش از ۵۵۰ هزار سند دفترچه‌ای در استان صادر شده بود که اکنون این تعداد را به حدود ۳۰۰ هزار سند رسانده‌ایم؛ یعنی تا امروز موفق شده‌ایم حدود ۲۵۰ هزار سند دفترچه‌ای را به سند تک‌برگ تبدیل کنیم. درحال حاضر هم وارد بخش‌های سخت‌تر کار شده‌ایم؛ چون بخشی از مردم همچنان همکاری لازم را ندارند و تصور می‌کنند سند دفترچه‌ای و به‌اصطلاح منگوله‌دار اعتبار بیشتری دارد. در حالی که اسناد دفترچه‌ای از درجه اعتبار ساقط شده‌اند و خدمات ثبتی بر مبنای این اسناد ارائه نمی‌شود. فرایند تبدیل این اسناد با کمترین هزینه ممکن و در مدت زمان ۲۰ روز انجام می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.