صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

بیماری مرموز ده‌ها نظامی زن در یک پایگاه رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۴۳۷۰۵۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۱
بیش از ۳۰ افسر و نظامی زن صهیونیست که در یکی از پایگاه‌های ارتش این رژیم در نقب همزمان دچار مشکل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه یسرائیل هیوم در خبری در این رابطه اعلام کرد: اخبار موثقی به دست آورده است که نشان می‌دهد بیش از ۳۰ فرمانده و نظامی زن که در پایگاه هوایی سدیه بوکیر در حال گذراندن دوره آموزشی خود بودند، در روز‌های اخیر با علایم اسهال، استفراغ و تشنج‌های شکمی به بیمارستان منتقل شدند.

در ادامه گزارش آمده است: بر اساس اطلاعات موجود، تمرینات نظامی امروز (دوشنبه) به دلیل شیوع بیماری در میان سربازان وظیفه و فرماندهان متوقف شد.

به دلیل شیوع این بیماری، فرماندهان ارشد دستور دادند تا زمان معاینات پزشکی تمام افراد، برنامه‌های آموزشی پایگاه متوقف شود.

این در حالی است که گفته می‌شود در جریان معاینات تعداد بیشتری از مبتلایان شناسایی شدند.

به گفته یک منبع آگاه از جزئیات به این رسانه عبری زبان خبر داد که انجام معاینات پزشکی شرط ازسرگیری تمرینات بوده است. در همین حال، یک مینی‌بوس حامل نظامیان زن که علایم مشابهی داشتند، در یک ساعت گذشته پایگاه را به مقصد یک درمانگاه محلی برای دریافت درمان لازم ترک کرد، امری که بیانگر وخامت اوضاع این نظامیان دارد.

این پایگاه که بیشتر میزبان مشمولان یگان‌های امنیتی است، معمولا نظامیان این یگان‌ها را برای گذراندن یک هفته دوره آموزشی و آشنایی با خدمت نظامی میزبانی می‌کند.

بر اساس این گزارش، این پایگاه در حال حاضر برخی از آموزش‌هایی را که معمولاً در پایگاه «عوفدا» متعلق به نیروی هوایی انجام می‌شد نیز میزبانی می‌کند؛ این امر به دلیل محدودیت‌های گوناگون در ماه‌های اخیر در این پایگاه جنوبی است که اجازه برگزاری برخی تمرینات را در آنجا نمی‌دهد.

یکی از نظامیان زن ارتش اسرائیل که طی هفته‌های اخیر در این پایگاه حضور داشته است، گفت: «آشپزخانه‌های اینجا کثیف و پر از حشرات و سوسک است و وقوع چنین اتفاقی تنها مسئله زمان بود».

 به گفته او، بروز علائم در میان نظامیان از چند روز پیش آغاز شد و از آن زمان، مسئولان فرماندهی در حال بررسی این احتمال هستند که منشأ بیماری آشپزخانه این پایگاه باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.