صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود

  • کد خبر: ۴۳۷۸۰۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۳
بانوی ملی‌پوش تالو ایران درباره تجربه حضور در جام جهانی و تاثیر آن بر آمادگی‌اش گفت: هر مسابقه‌ای که در آن شرکت می‌کنیم، یکسری تجربه‌ها را به دنبال دارد که می‌تواند در مسابقات بعدی برای ما به شدت تاثیرگذار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا کیانی درباره اردو‌های تیم ملی و شرایط آمادگی خود برای بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: اردو‌های ما از اردیبهشت ماه آغاز شد و اردو‌های منسجم و منظمی را پشت سر گذاشتیم. مسابقات جام جهانی را هم در برنامه داشتیم که برای ما تجربه خوبی بود. در این مسابقات با یکسری قواعد و قوانین جدید و همچنین حرکت‌های جدید آشنا شدیم که می‌تواند در روند کاری ما و در بازی‌های آسیایی تاثیر خیلی خوبی داشته باشد. وضعیت آمادگی‌مان تقریبا می‌توانم بگویم ۸۰ تا ۹۰ درصد است و به آن حد از آمادگی که باید برای مسابقات برسیم، نزدیک هستیم. با این حال، همچنان تمام تلاش و توانمان را به کار می‌گیریم که بهتر از همیشه ظاهر شویم و فراتر از حد توان خودمان باشیم.

وی درباره تجربه حضور در جام جهانی و تاثیر آن بر آمادگی‌اش گفت: هر مسابقه‌ای که در آن شرکت می‌کنیم، یکسری تجربه‌ها را به دنبال دارد که می‌تواند در مسابقات بعدی برای ما به شدت تاثیرگذار باشد. شرایطی که بازیکن در هر مسابقه با آن مواجه می‌شود متفاوت است و اینکه چطور خودمان را با این شرایط وفق بدهیم، در واقع تمرینی است که ما در هر مسابقه انجام می‌دهیم و در نهایت کمک می‌کند بتوانیم با شرایط مختلف مسابقه بدهیم.

بانوی ملی‌پوش تالو ایران افزود: برای من به شخصه مسابقات جام جهانی تجربه خیلی خوبی بود. هم به لحاظ بدنی، با توجه به اینکه هوا در چین شرجی بود و هوای ژاپن هم تقریبا به همین شکل است، سعی کردیم در تمرین و مسابقه این شرایط را کاملا تجربه کنیم و یاد بگیریم که چطور در مسابقات بعدی و با همین آب و هوا بتوانیم خودمان را وفق بدهیم. تا حدودی متوجه روند گرم کردن و آماده‌سازی قبل از مسابقه در چنین شرایط آب و هوایی شدم. هوا به شدت شرجی بود و سالن وارم‌آپ ما هم شدیدا گرم و شرجی بود که این شرایط کار را نسبت به مسابقات قبلی که تجربه کرده بودم، برای من سخت‌تر می‌کرد. با این حال، چون دو بازی داشتم و دو فرم زدم، در فرم اول و دوم این شرایط را کاملا تجربه کردم و تا حدی فهمیدم چه کار‌هایی می‌شود انجام داد تا تاثیر منفی این شرایط را کم کرد.

کیانی درباره قوانین جدیدی که در مسابقات جام جهانی با آن مواجه شدند، گفت: از طرفی ما با قواعد و قوانین جدید مسابقات هم آشنا شدیم. یکسری قواعد در کتاب داوری ترجمه شده، اما چیزی که ترجمه شده با حالت اجرایی و حالت تئوری آن مقداری متفاوت است. به همین خاطر حضور ما در این مسابقه کمک کرد که کاملا بدانیم این حرکت‌ها در حالت اجرایی به چه شکلی باید اجرا شوند و دقیقا منظور از قواعد و قوانین جدید چیست.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.