صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

پدیده انگلیس راهی اینتر شد

  • کد خبر: ۴۳۸۲۳۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۸
اینتر میلان ایتالیا پدیده تیم ملی انگلیس و ستاره تاتنهام را شکار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اینتر با جد اسپنس، مدافع کناری تیم ملی انگلیس، برای قراردادی تا ۳۰ ژوئن ۲۰۳۱ به توافق رسید و این بازیکن را به‌صورت دائمی از تاتنهام به خدمت گرفت.

باشگاه اینتر رسماً اعلام کرد اسپنس با قراردادی بلندمدت به جمع نراتزوری پیوسته است. رسانه‌های بریتانیایی ارزش این انتقال را حدود ۳۰ میلیون پوند (۴۰.۵۹ میلیون دلار) گزارش کرده‌اند.

اسپنس پس از چهار سال حضور در تاتنهام از این باشگاه جدا می‌شود. او در این مدت ۸۵ بازی برای اسپرز انجام داد و قهرمانی در لیگ اروپا را نیز تجربه کرد. با این حال، فرصت‌های محدود برای حضور در ترکیب اصلی باعث شد اسپنس در مقاطعی به‌صورت قرضی راهی رن، لیدز یونایتد و جنوا شود؛ پیش از آنکه سرانجام جایگاه ثابتی در تیم تاتنهام پیدا کند.

این بازیکن ۲۶ ساله همچنین در فهرست تیم ملی انگلیس به سرمربیگری توماس توخل برای جام جهانی ۲۰۲۶ قرار داشت و در ۸ بازی به میدان رفت که یکی از آنها دیدار رده‌بندی و پیروزی انگلیس بود.

اسپنس در اینتر با جان استونز، مدافع انگلیسی، هم‌تیمی خواهد شد؛ بازیکنی که پس از جدایی از منچسترسیتی با قراردادی دو ساله به این باشگاه ایتالیایی پیوست.

منبع: خبر ورزشی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.