صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

برای اولین بار در لیگ برتر ایران؛ ۴ مدعی قهرمانی با برد شروع کردند

  • کد خبر: ۴۳۸۶۰۶
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۵
هر چهار مدعی اصلی قهرمانی در لیگ بیست‌وششم، فصل را با پیروزی آغاز کردند تا برای نخستین بار در تاریخ لیگ برتر، همزمان در هفته اول به ۳ امتیاز برسند.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته نخست لیگ بیست‌وششم با اتفاقی تاریخی همراه شد؛ استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور که از مدعیان اصلی قهرمانی محسوب می‌شوند، همگی فصل را با پیروزی آغاز کردند و هیچ‌کدام از جمع مدعیان در هفته اول امتیاز از دست نداد.

استقلال مقتدرانه‌ترین برد هفته را به دست آورد و با نتیجه ۴ بر صفر از سد مس شهربابک گذشت. 

پرسپولیس نیز با نتیجه ۲ بر صفر شمس‌آذر را شکست داد.

تراکتور در ورزشگاه یادگار امام تبریز با درخشش شهریار مغانلو و دبل این مهاجم، پیکان را ۲ بر صفر شکست داد تا مدافع عنوان قهرمانی نیز شروعی بدون نقص داشته باشد.

سپاهان نیز در نخستین مسابقه فصل خود با نتیجه ۲ بر صفر چادرملو اردکان را از پیش رو برداشت تا هر چهار مدعی قهرمانی، لیگ بیست‌وششم را با ۳ امتیاز آغاز کنند.

این اتفاق برای نخستین بار در ۲۶ دوره لیگ برتر رقم خورد و حالا هر چهار مدعی اصلی، از همان هفته نخست برای رقبا خط‌ونشان کشیده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.