صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

ادعای یک مقام پاکستانی: مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد

  • کد خبر: ۴۳۸۶۱۰
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۷
یک مقام پاکستانی مدعی تداوم مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها میان ایران و آمریکا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مقام دولتی پاکستان در اظهاراتی به ام‌اس‌ناو مدعی شد که مذاکرات برای بازگشایی تنگه هرمز و پایان مسالمت‌آمیز جنگ ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد.

طاهر اندرابی، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، پیشتر نسبت به نتیجه‌ رسیدن مذاکرات ابراز خوش‌بینی کرده بود.

وی گفته بود: پاکستان همه تلاش خود را برای آوردن 2 طرف پای میز مذاکره انجام می‌دهد. 

کاخ سفید اما به درخواست ام‌اس‌ناو برای اظهار نظر پاسخ نداد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در نشست خبری خود در پاسخ به سوالی درباره درستی یا نادرستی گزارش یکی از رسانه‌های آمریکایی مبنی بر اینکه آمریکا برای اطمینان از اینکه تیم مذاکره‌کننده ایران و روند مذاکرات مورد حمایت نیرو‌های مسلح و سپاه است، از طریق یک کانال غیررسمی در اقلیم کردستان عراق با سپاه پاسداران در ارتباط بوده تا از مورد اعتماد بودن این مذاکرات اطمینان حاصل کند و اینکه گفته شده نشست محرمانه‌ای نیز میان ایران و آمریکا در اربیل برگزار شده است، با رد موضوع برگزاری محرمانه میان ایران و آمریکا گفت: این خبر ساختگی است.

وی در خصوص سوالی درباره میانجی‌گری اروپایی‌ها میان ایران و آمریکا و اخبار منتشر شده در این زمینه عنوان کرد: پاکستان میانجی اصلی ایران و آمریکاست و قطر هم تلاش می‌کند. اینکه برخی کشور‌های اروپایی در تماس‌هایی که با ما دارند دیدگاه‌هایی مطرح کنند و آمادگی خود را برای به‌کار گرفتن مساعی جمیله خود ابراز کنند، امری کاملا طبیعی است ولی به این معنا نیست که ما میانجی جدیدی در تحولات مرتبط با روابط ایران و آمریکا داشته باشیم. اساسا مساله ما در ارتباط با آمریکا، میانجی نیست بلکه موضوع به نوع نگاه آمریکا، اشتباهات محاسباتی و اصرار بر روش‌ها و رویکرد‌هایی که صد‌ها بار شکست آن تجربه شده بازمی‌گردد اما هیات حاکمه آمریکا کماکان اصرار دارد همان مسیر‌های تجربه‌شده را دوباره بیازماید. قطعا نتیجه‌ای جز موارد قبلی عایدشان نخواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.