صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

اولین گوشی اندرویدی با دوربین سلفی مربعی در راه است

  • کد خبر: ۴۳۹۰۷۹
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۷
آنر احتمالاً به‌زودی از مجیک ۹ پرو رونمایی می‌کند؛ گوشی پرچم‌داری که گفته می‌شود با یک حسگر سلفی مربعی و مشخصات تصویربرداری قدرتمند، می‌تواند توجه بازار اندروید را به خود جلب کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشی آنر مجیک ۹ پرو احتمالاً به‌زودی به‌عنوان نخستین گوشی اندرویدی مجهز به حسگر سلفی مربعی با نسبت تصویر یک‌به‌یک معرفی خواهد شد. انتظار می‌رود آنر در هفته‌های آینده از سری مجیک ۹ رونمایی کند و دست‌کم دو مدل از این خانواده را در این رویداد به نمایش بگذارد.

بر اساس ادعای Digital Chat Station، پردازنده Snapdragon ۸ Elite Gen ۶ Pro وظیفه تأمین قدرت پردازشی جدیدترین گوشی هوشمند پرچم‌دار آنر را برعهده خواهد داشت. پیش از این نیز شایعاتی درباره استفاده از حسگر سلفی مربعی در سری اوپو فایند X۱۰ مطرح شده بود، اما گفته می‌شود این مدل تا ماه اکتبر، برابر با مهر و آبان، وارد بازار نخواهد شد.

در بخش دوربین، آنر مجیک ۹ پرو احتمالاً از یک حسگر اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی ۱/۱٫۲۸ اینچی با دیافراگم f/۱.۵۷ و لرزش‌گیر اپتیکال ۳ درجه بهره خواهد برد. این مجموعه با یک دوربین فوق‌عریض ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین تله‌فوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی با حسگر ۱/۱٫۴ اینچی تکمیل می‌شود.

یکی دیگر از قابلیت‌های مورد انتظار این گوشی، اضافه شدن امکانات فیلم‌برداری سینمایی ARRI است؛ قابلیتی که پیش‌تر در گوشی رباتیک آنر نیز دیده شده بود و می‌تواند امکانات تصویربرداری حرفه‌ای‌تری را در اختیار کاربران قرار دهد.

با این مشخصات، آنر مجیک ۹ پرو می‌تواند یکی از متفاوت‌ترین پرچم‌داران آینده بازار اندروید باشد؛ محصولی که علاوه بر دوربین سلفی متفاوت، روی سخت‌افزار قدرتمند و توانایی‌های پیشرفته تصویربرداری نیز تمرکز خواهد داشت.

منبع: زومیت

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.