صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) | کاهش دما از فردا

  • کد خبر: ۴۳۹۲۹۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۶
«شهرآرانیوز-گروه جامعه»، کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی از تداوم هوای گرم در استان طی امروز خبر داد و گفت: روند کاهش دما از فردا، جمعه، آغاز می‌شود و به‌ویژه در روز‌های شنبه و یکشنبه هوای خنک‌تری در استان حاکم خواهد شد.

آذر رضایی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص آخرین وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، امروز پنجشنبه همچنان شاهد ماندگاری هوای گرم در سطح استان خواهیم بود.

وی افزود: روز گذشته از مجموع ۳۸ ایستگاه هواشناسی استان، ۱۸ ایستگاه دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه را ثبت کردند و سرخس با دمای ۴۵ درجه گرم‌ترین شهرستان استان بود. نیشابور نیز با دمای ۱۹ درجه خنک‌ترین شهر استان گزارش شد.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: پدیده غالب امروز افزایش شدت وزش باد، به‌ویژه در نواحی بادخیز و نیمه جنوبی استان است که در برخی نقاط با خیزش و انتقال گردوغبار و کاهش کیفیت هوا همراه خواهد بود.

رضایی‌پور گفت: از فردا تا بعدازظهر شنبه، با ورود سامانه ناپایدار، بر شدت وزش باد افزوده می‌شود و افزایش ابر و از بعدازظهر جمعه، بارندگی در برخی نقاط استان، به‌ویژه نیمه شمالی، به شکل رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. این شرایط می‌تواند در برخی مناطق احتمال آب‌گرفتگی و سیلابی شدن مسیر‌ها را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به آغاز روند کاهش دما از فردا، افزود: کاهش دما به‌ویژه در روز‌های شنبه و یکشنبه محسوس‌تر خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی درباره وضعیت دمایی مشهد نیز اظهار کرد: دمای هوای مشهد طی شبانه‌روز گذشته بین ۲۵ تا ۴۰ درجه سلسیوس در نوسان بوده و هم‌اکنون دمای مشهد ۳۷ درجه است. برای امروز نیز بیشینه دمای مشهد حدود ۴۰ و کمینه دما حدود ۲۵ درجه پیش‌بینی می‌شود و از فردا روند کاهش دما آغاز خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.