صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

درباره عملکرد سارا دیدار بازیکن ۲۱ساله خراسانی که در لیگ قهرمانان آسیا درخشید| خاتون تیم خاتون

  • کد خبر: ۴۴۰۳۷۰
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۲
خاتون با درخشش ویژه ستاره خراسانی‌اش یک‌بار دیگر به مرحله گروهی لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۷-۲۰۲۶ صعود کرد.

مژده رنگیان| به گزارش شهرآرانیوز، می‌توان بی‌تردید گفت سارا دیدار بیست‌ویک‌ساله با پنج گل تأثیرگذارش کسی بود که امضای صعود را پای نام این تیم زد؛ چهره‌ای که احتمالا خبر انتقالش به باشگاه‌های دنیا هم بعد از این درخشش شنیده شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا درحال برگزاری سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیاست. به‌جز شش تیم نخست رنکینگ که سهمیه حضور در مرحله گروهی را مستقیم به‌دست آورده‌اند، از میان ۲۴ تیم دیگر، فقط شش تیم رهسپار دور گروهی می‌شوند. خاتون بم هم یکی از این تیم‌ها بود. شاگردان مرضیه جعفری پس از برد سه‌گله مقابل زسکای تاجیکستان و تساوی ۱-۱ برابر النصر عربستان، محکوم به کسب پیروزی برابر الاتحاد اردن بودند تا بتوانند به مرحله گروهی صعود کنند و سومین دوره پیاپی در جمع دوازده تیم برتر قاره کهن حضور یابند که این اتفاق هم رقم خورد و شاگردان مرضیه جعفری با هفت‌امتیاز صدرنشین گروه خود شدند و صعود کردند. حالا دور گروهی لیگ قهرمانان بانوان آسیا قرار است در بازه زمانی دهم تا شانزدهم آبان ۱۴۰۵ برگزار شود و خاتون حدود هفتاد روز زمان دارد.

ستاره‌های خراسانی در بهترین تیم ایران

اما چیزی که موفقیت خاتون را بیش از پیش نشان داد، ستاره‌های خراسانی آن بود. بازوبند کاپیتانی خاتون بر بازوی سمانه چهکندی، پرافتخارترین بازیکن تاریخ لیگ‌برتر فوتبال بانوان ایران، بسته شده بود. این بازیکن مشهدی بیش از یازده‌سال در کنار خاتون است و جام‌های متعددی را با پیراهن این تیم بالای سر برده و قطعا بازوبند کاپیتانی بهترین تیم ایران شایسته این نام است. در کنار این چهره باتجربه، مهاجم جوان و تازه‌نفس خراسانی از نیشابور حضور داشت. این ملی‌پوش بیست‌ویک‌ساله در خط حمله خاتون بار‌ها شایستگی خود را نشان داده است و مرضیه جعفری نیز حساب ویژه‌ای روی او باز کرده بود؛ بازیکنی که خیلی‌ها گل‌ها و سبک بازی‌اش را به خداداد عزیزی، ستاره خراسانی فوتبال ایران، تشبیه می‌کنند و حالا می‌توان دیدار را غزال تیزپای جدید فوتبال ایران دانست.

امضای سارا پای صعود خاتون

سارا دیدار در بازی نخست برابر زسکای تاجیکستان توانست دو گل بزند. مهم‌ترین تأثیرگذاری دیدار در مسابقه با النصر عربستان رقم خورد؛ جایی که در دقایق پایانی حریف ۱ بر ۰ از خاتون جلو بود و در آستانه پیروزی قرار داشت، اما در واپسین لحظات بازی، فوتبالیست خراسانی ناجی خاتون‌ها شد و گل تساوی‌بخش را وارد دروازه حریف کرد و شادی پس از گلش خطاب به هواداران حریف بود که علامت سکوت را نشان داد. این تساوی باعث شد خاتون همچنان شانس صعود داشته باشد. در سومین و مهم‌ترین بازی هم سارا فرم درخشان خود را حفظ کرد و با یک ضربه سر شیرجه‌ای و تماشایی اولین گل خاتون در این بازی را زد تا همچنان به ثبت کامبک و صعود امیدوار باشند و درنهایت در دقایق پایانی بازی سومین گل خاتون نیز به نام دیدار ثبت شد تا امضای آخر صعود به دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا توسط ستاره خراسانی زده شود. دیدار به این ترتیب در سه بازی پنج گل به ثمر رساند و در جمع سه بازیکن برتر این مرحله از مسابقات جای گرفت.

نامزد زننده بهترین گل آسیا

دو ماه پیش هم کنفدراسیون فوتبال آسیا، انتخاب زیباترین گل باشگاهی در فصل گذشته را به رقابت گذاشت. ۱۰ گل برتر که در مسابقات این فصل لیگ قهرمانان زنان آسیا زده شد، در این نظرسنجی قرار گرفت و در این بین گل سارا دیدار به نسف‌قارشی ازبکستان هم جای داشت.

دیدار شاید در اسپانیا!

پیش از شروع تابستان امسال سارا دیدار از فرصت لژیونری خود گفت؛ اینکه یک دعوت‌نامه از تیم رئال‌مورسیا دریافت کرده است. در اسپانیا چهار سطح لیگ وجود دارد. این تیم پارسال قهرمان سطح چهارم شده است و امسال در سطح سوم بازی می‌کند. اما رفتن به اسپانیا برای سارای جوان واقعا سخت است. دیدار در آن زمان گفته بود: «اگر اوضاع خوب پیش برود، با خانم جعفری و باشگاه درحال صحبت هستیم و اگر امکانش مهیا شود و آنجا هم موقعیت خوبی برای پیشرفت داشته باشم، دوست دارم از این فرصت استفاده کنم.» حالا با صعود خاتون بم و درخشش ویژه سارا در این تیم، باید دید تصمیم او چه خواهد بود. شاید هم با پیشنهاد‌های بیشتری روبه‌رو شود. دیدار البته همان زمان گفته بود: «وقتی بازیکن به سطح حرفه‌ای می‌رسد، نمی‌تواند بر اساس احساسات تصمیم بگیرد. به نظر من منطق خیلی مهم‌تر است و باید انتخابی انجام شود که برای آینده و پیشرفت فوتبال بازیکن بهتر باشد. من هم قطعا احساسی تصمیم نمی‌گیرم و یک انتخاب منطقی انجام می‌دهم.» شاید او اولین دختر فوتبالیست لژیونر از دیار خراسان شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.