صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

چرا استقلال از بازیکن سپاهان شکایت نکرد؟ پای دربی وسط است!

  • کد خبر: ۴۴۰۵۵۹
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۶
باشگاه استقلال تاکنون شکایتی رسمی از بازیکن سپاهان، بابت رفتار جنجالی او پس از دیدار دو تیم ثبت نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حرکت جنجالی عارف حاجی‌عیدی پس از پایان دیدار استقلال و سپاهان با واکنش‌های زیادی همراه شد و حالا نحوه پیگیری این موضوع به یکی از سوژه‌های فوتبال ایران تبدیل شده است.

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده، باشگاه استقلال برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها تاکنون شکایتی علیه این بازیکن یا باشگاه سپاهان تنظیم نکرده است. به نظر می‌رسد یکی از دلایل این رویکرد، در پیش بودن دیدار هفته آینده استقلال و پرسپولیس در اصفهان باشد.

استقلالی‌ها ترجیح داده‌اند فدراسیون فوتبال به‌عنوان مدعی‌العموم موضوع را بررسی و درباره رفتار بازیکن سپاهان تصمیم‌گیری کند.

طبق مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال، رفتارهای غیراخلاقی می‌تواند با جرایم مالی و محرومیت همراه شود و باید دید کمیته انضباطی چه تصمیمی درباره این پرونده خواهد گرفت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.