صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

احتمال لغو بازی استقلال مقابل پیکان در هفته هفتم قوت گرفت

  • کد خبر: ۴۴۱۴۸۳
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۷
شهرآرانیوز - گروه ورزش: با توجه به اینکه استقلال در تاریخ ۲۳ شهریور باید در لیگ نخبگان مقابل السد قطر بازی کند، احتمال لغو بازی این تیم مقابل پیکان در تاریخ ۱۹ شهریور وجود دارد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال در هفته هفتم لیگ برتر باید در تهران میزبان پیکان باشد. دیداری که طبق برنامه در تاریخ ۱۹ شهریور برگزار خواهد شد، اما فاصله کوتاه این مسابقه با دیدار آسیایی آبی‌ها احتمال تغییر زمان آن را افزایش داده است.

طبق برنامه کنفدراسیون فوتبال آسیا، استقلال باید روز ۲۳ شهریور برابر السد قطر به میدان برود. به این ترتیب، آبی‌ها تنها چهار روز پس از بازی با پیکان باید در یک مسابقه مهم آسیایی حاضر شوند. شرایطی که می‌تواند فشار زیادی به بازیکنان استقلال وارد کند.

گفته می‌شود مسئولان استقلال به دنبال تعویق این مسابقه هستند تا تیم با شرایط مناسب‌تری راهی رقابت آسیایی شود.

با توجه به اهمیت حضور نماینده ایران در مسابقات آسیایی احتمال موافقت سازمان لیگ با تغییر زمان این بازی نیز زیاد به نظر می‌رسد. باید دید در نهایت برنامه جدید چه زمانی اعلام خواهد شد و بازی استقلال و پیکان آیا برگزار می‌شود یا خیر؟!

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.