صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و رایو‌وایه‌کانو در لالیگا | ماموریت فلیک برای بازگشت به صدر

  • کد خبر: ۴۴۱۶۵۲
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵
«شهرآرانیوز- گروه ورزش» بارسلونا در هفته سوم لالیگا برای بازپس‌گیری صدر از رئال به مصاف رایو وایه کانو می‌رود.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، بارسلونا امشب (دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵) از ساعت ۲۳ در هفته سوم لالیگا در ورزشگاه نیوکمپ میزبان رایو وایه‌کانو خواهد بود. دیداری که برای آبی‌واناری‌ها تنها یک مسابقه معمولی نیست و شاگردان هانسی فلیک باید برای بازپس‌گیری صدر جدول به میدان بروند.

درخشش رئال مادرید مقابل مالاگا در شب گذشته و نمایش هجومی شاگردان ژوزه مورینیو، فشار را روی بارسلونا بیشتر کرده است. آبی‌واناری‌ها برای اینکه دوباره در کنار رقیب سنتی خود در صدر جدول قرار بگیرند، چاره‌ای جز کسب سه امتیاز این مسابقه ندارند و هر لغزش می‌تواند فاصله آنها با رئال را افزایش دهد.

البته روی کاغذ، رایو وایه‌کانو نباید حریف دردسرسازی برای بارسلونا باشد. این تیم در پنج تقابل اخیر خود برابر بارسا هرگز موفق به کسب پیروزی نشده و در چهار مسابقه شکست خورده است، ضمن اینکه تنها یک بار توانسته مقابل آبی‌واناری‌ها به تساوی برسد.

با این حال، نگرانی اصلی فلیک در آستانه این مسابقه به ترکیب تیمش در خط حمله بازمی‌گردد. بارسلونا در روز‌های پایانی نقل‌وانتقالات تابستانی تلاش زیادی برای جذب خولین آلوارز داشته، اما همچنان در پست مهاجم نوک با کمبود بازیکن مواجه است، مشکلی که باعث شده فلیک در دو بازی اخیر رافینیا را به خط حمله منتقل کند و آنتونی گوردون را در سمت چپ به میدان بفرستد.

استفاده مداوم از این ترکیب در طول فصل ریسک بزرگی برای بارسلونا خواهد بود. محرومیت یا مصدومیت هر یک از بازیکنان می‌تواند دست فلیک را بیش از پیش ببندد و توازن خط حمله این تیم را بر هم بزند. به همین دلیل، جذب یک مهاجم نوک در روز‌های پایانی نقل‌وانتقالات همچنان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های بارسا محسوب می‌شود.

حالا آبی‌واناری‌ها امشب باید پیش از هر چیز روی زمین مسابقه تمرکز کنند. رایو شاید روی کاغذ رقیب سرسختی نباشد، اما بارسلونا برای پس گرفتن صدر از رئال به چیزی جز پیروزی نیاز ندارد. باید دید فلیک می‌تواند بارسا را به سومین برد فصل برساند و اجازه ندهد درخشش رقیب مادریدی، صدر جدول را بیش از این از دسترس تیمش دور کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.