صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

پیش‌بینی کاهش قیمت طلا در بازار ایران

  • کد خبر: ۴۴۱۶۵۹
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۲
«شهرآرانیوز - گروه اقتصاد»، تغییرات اخیر در قیمت‌گذاری طلا و ارز در بازار مشهد، تحت تأثیر نوسانات قیمت جهانی طلا (انس) و سیاست‌های ارزی، موضوع گفت‌وگوی ما با سیدمحمدرضا صبور حسینی‌نژاد، عضو اتحادیه طلا و جواهر مشهد قرار گرفت.

سیدمحمدرضا صبور حسینی‌نژاد، در گفتگو با شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه کاهش قیمت انس جهانی طلا یکی از عوامل کلیدی در تغییرات اخیر بازار بوده است، اظهار کرد: با کاهش قیمت انس از ۴۶۰۰ دلار به حدود ۴۴۶۰ دلار در روز‌های اخیر، سیاست‌گذاری‌های ارزی به سمتی حرکت کرده است که با تقویت دلار، مصلحت قیمت‌گذاری طلا در بازار داخلی حفظ شود. این رویکرد به منظور ایجاد تعادل بین قیمت‌های داخلی و قیمت جهانی طلا صورت می‌گیرد.

وی درباره وضعیت فعلی بازار ارز افزود: در حال حاضر عرضه دلار در بازار با محدودیت مواجه شده است که این کاهش عرضه به طور طبیعی بر قیمت‌ها اثرگذار بوده و موجب شده است قیمت دلار روند صعودی یا نوسانی پیدا کند.

در خصوص پیش‌بینی روند آتی بازار، این عضو اتحادیه طلا و جواهر مشهد با اشاره به اخباری پیرامون توافقات احتمالی میان ایران و عمان، روند قیمت‌ها را کاهشی ارزیابی کرد.

وی با بیان اینکه انس جهانی طلا پتانسیل کاهش تا محدوده ۴۳۰۰ دلار را دارد، اظهار داشت: در صورت تداوم روند کنونی در بازار ارز و کاهش قیمت‌های جهانی، انتظار می‌رود قیمت طلا نیز در بازار داخلی کاهش یافته و در محدوده‌های قیمت ۲۰ تا ۲۱ میلیون تومان قرار گیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.