صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

تیم بانوان استقلال عملکرد خوبی در نقل و انتقالات داشت

  • کد خبر: ۴۴۱۶۸۲
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۱
سرمربی استقلال با اشاره به اینکه عملکرد خوبی در نقل و انتقالات داشتیم، گفت: با توجه به اینکه در حوزه فوتبال زنان، استقلال در سال‌های اخیر باشگاهی نوپا به حساب می‌آید، فکر می‌کنم به همین دلیل دنبال یک مربی باتجربه آمدند که بتواند کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم ایراندوست اظهار کرد: فوتبال زنان همیشه از زمانی که لیگ تمام می‌شود، وارد فصل نقل‌وانتقالات می‌شود. مربیان با بازیکنان صحبت می‌کنند و قرارداد‌ها را می‌بندند. با توجه به زمانی که من با باشگاه استقلال قرارداد بستم، توانستیم بازیکنان باکیفیتی را که در بازار حضور داشتند، جذب کنیم.

وی با اشاره به اینکه می‌دانید که تیم گل‌گهر سیرجان حدود یک ماه بود که تمریناتش را آغاز کرده بود و تیم بم نیز به همین شکل بود، چون باید در مسابقات جام باشگاه‌ها شرکت می‌کرد، افزود: بنابراین ما سراغ بازیکنانی رفتیم که در بازار بودند و با آنها مذاکره کردیم. فکر می‌کنم در جذب بازیکن عملکرد خوبی داشتیم.

سرمربی جدید استقلال بیان کرد: با توجه به اینکه در حوزه فوتبال زنان، استقلال در سال‌های اخیر باشگاهی نوپا به حساب می‌آید، فکر می‌کنم به همین دلیل دنبال یک مربی باتجربه آمدند که بتواند کمک کند. شاید راهی را که می‌توانستند چند سال با یک مربی جوان‌تر طی کنند، با حضور یک مربی باتجربه کمی راحت‌تر پیش ببرند. من هم سعی می‌کنم اعتمادی را که به من شده، به نحو احسن پاسخ بدهم و در جذب بازیکن، شکل مدیریتی و ساختاری که این تیم برای حضور در لیگ برتر نیاز دارد، کمک کنم.

منبع: ایسنا

برچسب ها: زنان فوتبال لیگ
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.