صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

دینار عراق از سد ۱۳۰ تومان گذشت | اثر دومینوی دلار بر بازار ارز مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۴۱۷۱۹
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۴
«شهرآرانیوز - گروه اقتصاد»، همزمان با پیشروی پرشتاب دلار در بازار ارز مشهد و رسیدن به نرخ ۲۰۷ هزار تومان، بازار سایر ارز‌های پرتقاضا نیز دستخوش تغییرات شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش‌های میدانی از معاملات کف بازار، بهای دینار عراق که تا پیش از این همواره در کانالی پایین‌تر از ۱۳۰ تومان معامله می‌شد، اکنون با عبور از این مرز روانی، در بازه ۱۳۰ و یک تا ۱۳۳ تومان قیمت‌گذاری می‌شود.

تحلیل نوسان

کارشناسان اقتصادی بازار ارز مشهد معتقدند جهش قیمت دینار، پیامد مستقیم و اجتناب‌ناپذیر افزایش نرخ دلار است. در شرایطی که دلار به عنوان ارز مرجع، سقف‌های جدیدی را در مشهد لمس می‌کند، سایر ارز‌ها نیز به تبعیت از آن دچار نوسان می‌شوند.

با توجه به افزایش تقاضا برای دینار عراق، معامله‌گران نسبت به پایداری این نرخ در کانال جدید هشدار داده و نوسانات لحظه‌ای را محتمل می‌دانند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.