صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

شهردار مشهد مقدس: شهدای میدان خیابان در حادثه بولوار وکیل‌آباد، پرچم‌دار عشق به وطن بودند

  • کد خبر: ۴۴۲۳۳۰
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۹
شهردار مشهد مقدس با تسلیت شهادت جمعی از شهروندان در حادثه برخورد خودرو با تجمع مردم در بلوار وکیل‌آباد، گفت: این عزیزان هر شب با حضور خود، پرچم‌دار عشق به وطن و سربلندی ایران بودند.

محمدرضا قلندر شریف در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز با ابراز تاسف و تالم از حادثه شب گذشته در بلوار وکیل‌آباد مشهد، اظهار کرد: این حادثه تلخ و جان‌سوز موجب اندوه عمیق مردم شد و از طرف خودم و مجموعه مدیریت شهری مشهد، این ضایعه دردناک را به خانواده‌های جان‌باختگان، بستگان و مردم شریف مشهد تسلیت می‌گویم و برای مصدومان حادثه از خداوند متعال آرزوی سلامتی و شفای عاجل دارم.

وی افزود: این عزیزان هر شب که در این نقطه از شهر حاضر می‌شدند، تنها یک حضور ساده نداشتند؛ بلکه با احساس مسئولیت و در راستای ادای وظیفه و اجرای دستور رهبر انقلاب اسلامی، برای دفاع از کشورشان در این اجتماع حضور پیدا می‌کردند.

شهردار مشهد ادامه داد: آنان پرچم ایران را در دست می‌گرفتند و پرچم‌دار عشق به وطن، عزت و سربلندی ایران بودند و امروز جای خالی جمعی از این عزیزان برای خانواده‌هایشان و مردم این شهر دردناک است.

قلندر شریف با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان‌باختگان گفت: امیدواریم خداوند متعال به حرمت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، این عزیزان را مورد رحمت و مغفرت خود قرار دهد، روح آنان را با اولیای الهی محشور کند و به بازماندگان صبر و آرامش عطا فرماید.

وی با تاکید بر لزوم حمایت مدیریت شهری از خانواده‌های جان‌باختگان و مصدومان حادثه، تصریح کرد: مدیریت شهری مشهد خود را در کنار خانواده‌های این عزیزان می‌داند و تلاش خواهیم کرد در حد توان، بخشی از مشکلات و آلام خانواده‌های داغدار را کاهش دهیم.

شهردار مشهد بیان کرد: تمام هزینه‌های مربوط به تدفین جان‌باختگان این حادثه در آرامستان‌های تحت مدیریت شهرداری مشهد به‌صورت رایگان انجام خواهد شد و هیچ هزینه‌ای بابت فرآیند تدفین از خانواده‌های این عزیزان دریافت نمی‌شود.

قلندر شریف تاکید کرد: مجموعه مدیریت شهری و سازمان‌های تابعه شهرداری مشهد در کنار خانواده‌های داغدار خواهند بود و هر اقدامی که برای همراهی و حمایت از آنان لازم باشد، انجام خواهند داد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد دستگاه‌های ذی‌ربط، به‌ویژه بنیاد شهید، اقدامات لازم را برای قرار گرفتن این جان‌باختگان در زمره شهدا و طی فرآیند مربوط به آن انجام دهند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.