صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

حزب‌الله ارتباط با هسته‌های امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد

  • کد خبر: ۴۴۲۳۷۱
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۴
روابط رسانه‌ای حزب‌الله گزارش‌های برخی رسانه‌ها درباره ارتباط این حزب با یک هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط رسانه‌ای حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که به‌طور قاطع گزارش‌های منتشرشده از سوی برخی رسانه‌ها را درباره وجود ارتباط میان این حزب و یک هسته امنیتی که گفته می‌شود با هدف برهم زدن امنیت در لبنان و سوریه فعالیت می‌کرد و اعضای آن بازداشت شده‌اند، تکذیب می‌کند.

در این بیانیه آمده است: تاکید ما این است که حزب‌الله هیچ ارتباطی با هیچ هسته یا گروهی از این دست ندارد و ادعا‌ها و اتهامات مطرح‌شده علیه حزب‌الله کاملا بی‌اساس است.

روابط رسانه‌ای حزب‌الله اضافه کرد که تلاش برخی رسانه‌ها برای وارد کردن نام حزب‌الله در چنین پرونده‌های امنیتی و نسبت دادن این ادعا‌ها به منابع ناشناس در چارچوب تلاش‌های گمراه‌کننده، تخریب وجهه حزب الله و فتنه انگیزی و آسیب‌زدن به ثبات امنیتی لبنان صورت می‌گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.