صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

قول مساعد استاندار خراسان رضوی برای رفع موانع ساخت فیلم شهید کاوه

  • کد خبر: ۴۴۲۵۰۸
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۹
استاندار خراسان رضوی از پیگیری برای تامین مالی پروژه سینمایی فیلم شهید کاوه از محل مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و مالیات‌های نشان‌دار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در دیدار با خانواده و همرزمان شهید محمود کاوه، ابتدا به بیان خاطرات خود از دوران حضور در جبهه و رشادت‌های این شهید والامقام پرداخت.

در ادامه این نشست، همرزمان شهید کاوه درخواست‌های خود را مبنی بر نیاز به کمک و تامین مالی پروژه ساخت فیلم این شهید مطرح کردند. آن‌ها پیشنهاد دادند که اعتبارات لازم برای این اثر فرهنگی از طریق ظرفیت «مالیات‌های نشان‌دار» و همچنین «مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها» تامین شود.

استاندار خراسان رضوی با استقبال از این پیشنهاد و تاکید بر ضرورت برگزاری نشستی تخصصی در این خصوص، تصریح کرد: مدیریت استان با کلیات این طرح موافق است و در صورت رفع موانع حقوقی و اخذ مجوزهای لازم جهت استفاده از ظرفیت مالیات‌های هدفمند، حمایت‌های مقتضی برای تامین مالی فیلم شهید کاوه صورت خواهد گرفت.

لازم به ذکر است؛ در این دیدار حجت‌الاسلام علی عسکری، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، بهمن شیردل، مدیرکل حوزه استانداری و علی پیروز، مدیرکل حراست استانداری خراسان رضوی نیز حضور داشتند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.