صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی

  • کد خبر: ۴۴۲۷۰۱
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۶
یک رویکرد جدید برای درمان سرطان سینه متاستاتیک ممکن است به برخی از بیماران اجازه دهد حداقل در ابتدا از شیمی‌درمانی اجتناب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از مدیسن نت، در یک کارآزمایی کوچک در مراحل اولیه، محققان چهار درمان هدفمند بدون شیمی‌درمانی را در ۲۹ بیمار مبتلا به سرطان سینه متاستاتیک HR مثبت و HER ۲ مثبت آزمایش کردند.

این درمان، هورمون درمانی را با دارو‌هایی (آناستروزول، پالبوسیکلیب، تراستوزوماب و پرتوزوماب) ترکیب می‌کند که دو مسیر کلیدی که باعث رشد تومور می‌شوند را هدف قرار می‌دهند.

طبق نتایج، در طول ۶ ماه اول، ۹۷ درصد از شرکت‌کنندگان بهبود بالینی را تجربه کردند.

پس از حدود ۳۹ ماه پیگیری، تقریباً ۹۳ درصد از بیماران هنوز زنده بودند.

این ترکیب دارویی عمدتاً از طریق قرص و تزریق زیر پوست تجویز می‌شود و به طور بالقوه درمان را برای بیماران آسان‌تر کرده و از برخی از معایب شیمی‌درمانی جلوگیری می‌کند.

دکتر «ایمی تیرستن»، نویسنده ارشد و مدیر بالینی انکولوژی پزشکی سینه در دانشکده پزشکی ایکان در مونت سینای نیویورک، گفت: «اگرچه این یافته‌ها باید در کارآزمایی‌های بالینی تصادفی بزرگ‌تر تأیید شوند، اما نشان می‌دهند که برخی از بیماران در نهایت ممکن است به عنوان اولین درمان خود، جایگزین مؤثری برای شیمی‌درمانی داشته باشند.»

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.