صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

ماجرای حکم قصاص نفس خواننده مازندرانی چه بود؟

  • کد خبر: ۴۴۲۹۰۷
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۵
حکم قصاص محکوم ۳۰ ساله در مازندران پس از طی تمامی تشریفات قانونی و بعد از گذراندن مراحل میانجی‌گری اجرا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس پوریانی با اشاره به پیگیری‌های قضایی برای پرونده قتل در یکی از کافه‌های بابلسر اظهار داشت: پس از طی تمامی تشریفات قانونی، حکم قصاص محکوم ۳۰ ساله پس از طی مراحل میانجی‌گری و مهلت‌های اعطایی، به مرحله اجرا درآمد. در این راستا، هرگونه روایت مبنی بر ابهام در روند رسیدگی و تصمیم‌گیری قضایی، کذب و بی‌اساس اعلام شد.

رئیس کل دادگستری استان مازندران گفتد: در حادثه مذکور که ناشی از یک درگیری لحظه‌ای و بدون خصومت قبلی در یکی از کافه‌های شهرستان بابلسر بود، با معرفی خودکار متهم به اداره آگاهی بابلسر در صبح روز بعد از وقوع جرم، پرونده وارد فرآیند رسیدگی شد. پرونده متهم با استناد به مستندات متقن از جمله فیلم دوربین‌های مداربسته، نظریه پزشکی قانونی و اقرار صریح متهم، در دادسرا و سپس شعبه کیفری یک مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از تأیید دیوان عالی کشور، حکم قصاص صادر شد.

او گفت: در مرحله اول اجرای حکم به تاریخ ۱۸ خرداد سال جاری به لحاظ فرا رسیدن ایام سوگواری ماه محرم و صفر، دادستانی بابلسر درخواست استمهال از اولیای دم جهت تعویق اجرای حکم و جلب رضایت اولیای دم را مطرح کرد.

وی خاطر نشان کرد: در پی این اقدام، مسئولین شهر و خانواده متهم با تلاش مستمر جهت اصلاح ذات‌البین و مذاکره با اولیای دم، موفق شدند با احترام به ایام عزای محرم و صفر، مهلتی دوماهه برای آنها فراهم کنند. علیرغم تلاش‌های دوباره دادستان و مسئولین ذی‌ربط جهت اخذ رضایت کامل، با توجه به عدم اعلام رضایت از سوی مادر مقتول، روند اجرای حکم ادامه یافت.

پوریانی در پایان گفت: در نهایت، پس از فراهم شدن تمهیدات لازم، حکم قصاص نفس حبیب (علی) میررضایی در ساعت ۴:۳۰ بامداد هفته گذشته در محل زندان و با رعایت تمامی موازین قانونی به مرحله اجرا درآمد. تأکید می‌شود که تمامی مراحل از مرحله رسیدگی در دادسرا تا اجرای حکم، با شفافیت کامل و بر اساس موازین شرعی و قانونی طی شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.