صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

برنامه تأمین آب مشهد برای سال آینده | چه‌خبر از سد شوریجه؟

  • کد خبر: ۴۴۳۰۴۴
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۹
«شهرآرانیوز-گروه جامعه»؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی از پیشرفت ۹۵ درصدی سد شوریجه خبر داد و گفت: با تزریق منابع مالی، این سد به‌طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد و به‌عنوان یکی از مخازن قابل‌اطمینان تأمین آب دشت مشهد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد قندهاری، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، امروز، ۱۵ شهریور ۱۴۰۵، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: برای تأمین آب، با همکاری شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی و آبفای مشهد برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده و برای سال آینده نیز برنامه‌های مشخصی در نظر گرفته‌ایم که در سلسله نشست‌های تخصصی، جزئیات آن مطرح خواهد شد.

وی افزود: تأمین آب، تنها حاصل اقدامات شرکت آب منطقه‌ای و آبفا نیست، بلکه همکاری مردم و رسانه‌ها نیز در مدیریت منابع و مصرف آب نقش مهمی دارد.

قندهاری با اشاره به شرایط بارشی کشور گفت: امسال سال ال‌نینو است و در صورت وقوع شرایط ال‌نینو یا کم‌بارشی، آمادگی لازم برای مدیریت منابع آب وجود دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی درباره طرح انتقال آب از دریای عمان نیز بیان کرد: به دلیل شرایط خاص کشور، سرعت اجرای این طرح کاهش یافته است، اما این پروژه بار دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه درباره آخرین وضعیت سد شوریجه اظهار کرد: یکی از پروژه‌های مهم ما برای تأمین آب شرب مشهد، سد شوریجه است که در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

قندهاری ادامه داد: با تزریق منابع مالی، این پروژه به‌طور کامل تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید و سد شوریجه می‌تواند به‌عنوان یک مخزن قابل‌اطمینان برای تأمین آب دشت مشهد مورد استفاده قرار گیرد.

خبر در حال تکمیل...

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.