صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

«مرد عنکبوتی» در آستانه ثبت یک رکورد تاریخی | صدرنشینی برای ششمین هفته متوالی

  • کد خبر: ۴۴۳۳۴۴
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۹
فیلم «مرد عنکبوتی: روزی نو» در حالی برای ششمین هفته متوالی صدر گیشه سینماهای آمریکا را حفظ کرده که تنها حدود ۳۶ میلیون دلار با شکستن رکورد پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای داخلی آمریکا فاصله دارد. «ادیسه» کریستوفر نولان نیز با حضور تام هالند در جایگاه دوم قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم «مرد عنکبوتی: روزی نو» محصول مشترک شرکت‌های سونی و مارول، همچنان به سلطه خود بر گیشه آمریکای شمالی ادامه می‌دهد و در آستانه ثبت رکوردی تازه در تاریخ سینمای این کشور قرار گرفته است.

 پیش‌بینی می‌شود این فیلم به کارگردانی دستین دنیل کرتون در تعطیلات چهارروزه حدود ۲۲ میلیون دلار در آمریکای شمالی فروش داشته باشد و برای ششمین آخر هفته پیاپی رتبه نخست جدول گیشه را حفظ کند.

«مرد عنکبوتی: روزی نو» به‌تازگی از مرز ۹۰۰ میلیون دلار فروش داخلی عبور کرده و به دومین فیلم تاریخ سینما تبدیل شده است که به چنین رقمی در گیشه آمریکای شمالی دست پیدا می‌کند.

در حال حاضر رکورد پرفروش‌ترین فیلم تاریخ گیشه داخلی آمریکا در اختیار «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» است. این فیلم محصول سال ۲۰۱۵ با فروش ۹۳۶ میلیون دلاری در آمریکای شمالی، همچنان در رتبه نخست قرار دارد.

با توجه به ادامه روند فروش «مرد عنکبوتی: روزی نو»، انتظار می‌رود این فیلم در آینده نزدیک از رکورد «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» عبور کند و به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ گیشه داخلی آمریکا تبدیل شود.

«مرد عنکبوتی» در گیشه جهانی هم تاریخ‌ساز شد

موفقیت فیلم جدید مرد عنکبوتی تنها به بازار آمریکای شمالی محدود نشده است. فروش جهانی این اثر از مرز ۲ میلیارد و ۳۳۰ میلیون دلار عبور کرده و «مرد عنکبوتی: روزی نو» اکنون سومین فیلم پرفروش تاریخ سینما محسوب می‌شود.

این فیلم در جدول پرفروش‌ترین آثار تاریخ، پس از «آواتار» و «انتقام‌جویان: پایان بازی» قرار دارد و با عبور از فروش «آواتار: راه آب»، جایگاه سوم را به دست آورده است.

 «ادیسه» نولان در رتبه دوم گیشه

«ادیسه» به کارگردانی کریستوفر نولان نیز این هفته در جایگاه دوم جدول فروش سینماهای آمریکا قرار خواهد گرفت.

این فیلم که هشتمین آخر هفته اکران خود را پشت سر می‌گذارد، تام هالند، بازیگر «مرد عنکبوتی: روزی نو»، را نیز در ترکیب بازیگران خود دارد.

پیش‌بینی می‌شود «ادیسه» در تعطیلات چهارروزه حدود ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار فروش داشته باشد و مجموع فروش داخلی آن تا پایان روز دوشنبه به حدود ۵۸۸ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار برسد.

 تازه‌واردهای گیشه چقدر فروختند؟

یکی از فیلم‌های تازه‌وارد این هفته «به هر قیمتی» است؛ یک درام جنایی واقعی به کارگردانی الگانس برَتون که یحیی عبدالمتین دوم در آن نقش مأمور پلیس فدرال آمریکا را ایفا می‌کند.

داستان این فیلم در دهه ۱۹۶۰ میلادی و در ایالت می‌سی‌سی‌پی جریان دارد؛ جایی که این مأمور برای تحقیق درباره قتل رهبران جنبش حقوق مدنی اعزام می‌شود.

مارک والبرگ نیز در این فیلم نقش یک آدمکش مافیایی را بر عهده دارد که مأمور پلیس برای پیشبرد تحقیقات خود ناچار به همکاری با او می‌شود.

شرکت پارامونت مسئولیت پخش «به هر قیمتی» را بر عهده دارد و تولید و تأمین مالی آن توسط شرکت همرستون انجام شده است. پیش‌بینی می‌شود این فیلم در تعطیلات چهارروزه حدود ۷ میلیون دلار فروش داشته باشد.

«یورش» نیز دیگر فیلم تازه‌وارد جدول گیشه است؛ اثری با بودجه متوسط که توسط شرکت ای۲۴ و آدام وینگارد ساخته شده است.

این فیلم روز جمعه ۷۸۲ هزار دلار فروش داشت و انتظار می‌رود مجموع فروش آن در تعطیلات چهارروزه به حدود ۲ میلیون دلار برسد.

آدریا آرجونا در «یورش» نقش یک سرباز سابق را بازی می‌کند که برای محافظت از دخترش در برابر سربازان ابرقدرت و قاتل وارد میدان می‌شود. این فیلم در وب‌سایت راتن تومیتوز امتیاز ۵۴ درصد را به دست آورده است.

 گیشه روز کارگر از سال گذشته عقب ماند

با وجود صدرنشینی قدرتمند «مرد عنکبوتی: روزی نو»، مجموع عملکرد گیشه در تعطیلات روز کارگر امسال در مقایسه با سال گذشته کاهش قابل توجهی داشته است.

سال گذشته فیلم «سلاح‌ها» با فروش ۴۸ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار در چهار روز، صدر جدول گیشه تعطیلات روز کارگر را به خود اختصاص داده بود.

موفقیت «سلاح‌ها» باعث شد زک کرگر به‌عنوان یکی از فیلمسازان برجسته ژانر مطرح شود. ایمی مدیگان نیز برای بازی در نقش «عمه گلَدیس» در این فیلم، بعدها جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرد.

در همین حال، ساخت پیش‌درآمدی برای «سلاح‌ها» نیز در دستور کار قرار گرفته است؛ اثری که قرار است داستان و پیشینه شخصیت «عمه گلَدیس» را بیشتر بررسی کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.