صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

انجام موفقیت‌آمیز ۴ زایمان دوقلویی در یک بیمارستان در کاشان

  • کد خبر: ۴۴۳۴۶۲
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۱
رئیس بیمارستان شهید بهشتی کاشان گفت: چهار زایمان دوقلویی موفقیت آمیز در یک روز در بیمارستان انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد پهلوانی اظهار کرد: در روز هفتم شهریورماه، چهار زایمان دوقلویی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان با موفقیت انجام شد و در مجموع هشت نوزاد شامل شش دختر و دو پسر چشم به جهان گشودند.

وی افزود: تولد چهار دوقلو در یک روز، اتفاقی شیرین و مملو از نشاط و برکت برای خانواده‌هاست و در عین حال نشان‌دهنده ظرفیت و آمادگی مجموعه درمانی بیمارستان شهید بهشتی برای ارائه خدمات تخصصی و ایمن به مادران و نوزادان است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی کاشان با اشاره به اهمیت حمایت از خانواده و فرزندآوری، گفت: این رویداد را می‌توان در راستای توجه به جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و فرزندآوری مورد توجه قرار داد، امیدواریم با تقویت حمایت‌های درمانی و فراهم شدن شرایط مناسب، شاهد تولد‌های بیشتری در خانواده‌های ایرانی باشیم.

وی با اشاره به روند انجام این زایمان‌ها، گفت: مسئولیت بیهوشی سه نفر از چهار مادر را شخصاً در اتاق عمل بر عهده داشتم و در کنار سایر اعضای تیم درمان، روند این زایمان‌ها با موفقیت انجام شد.

منبع: مهر

برچسب ها: تولد چندقلو کاشان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.