صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

حریق کوره شیشه با تلاش نفس‌گیر آتش‌نشانان مشهد در جاده سیمان مهار شد + تصاویر (۱۷ شهریور ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۴۳۷۸۰
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۲
مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد از اطفای حریق گسترده یک کوره شیشه در روستای علی‌آباد جاده سیمان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آتشپاد امیر حسامی اظهار کرد: حریق در یک کوره شیشه‌سازی واقع در روستای علی‌آباد (جاده سیمان، کوچه لاله) با تلاش نیرو‌های عملیاتی مهار شد و خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.

وی ادامه داد: این حادثه ساعت ۴:۴۵ بامداد امروز (۱۷ شهریورماه ۱۴۰۵) به سامانه ۱۲۵ گزارش شد که بلافاصله نیرو‌های عملیاتی از ایستگاه ۴۵ به محل اعزام شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد گفت: کارگاه شیشه‌سازی به مساحت حدود ۴۰۰ متر مربع دچار حریق شده بود که عملیات اطفا حدود یک ساعت و ۳۰ دقیقه به طول انجامید. خوشبختانه با سرعت عمل همکاران، از گسترش حریق به سایر بخش‌های کارگاه و مناطق اطراف جلوگیری به عمل آمد.

حسامی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این حادثه هیچ گونه مصدومیت جانی در پی نداشت و علت دقیق حریق توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.