صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

گوترش خواستار حفاظت از غیرنظامیان در جنوب لبنان شد

  • کد خبر: ۴۴۳۸۴۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۳
دبیرکل سازمان ملل از تشدید حملات نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ابراز نگرانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، از تشدید حملات نظامی رژیم اسرائیل در جنوب لبنان، به ویژه در نبطیه و اطراف آن، به شدت ابراز نگرانی کرد.

گوترش در بیانیه‌ای که توسط استفان دوجاریک، سخنگوی او منتشر شد، حملات فزاینده، تلفات غیرنظامیان از جمله زنان و کودکانی که در این حملات تشدیدشونده کشته و زخمی شده‌اند، ناراحتی و آوارگی ناشی از دستورات تخلیه، و صحنه‌های ویرانی و تخریب گسترده را محکوم کرد.

دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد: غیرنظامیان و تأسیسات غیرنظامی باید در هر زمان محافظت شوند و حملات علیه آنها غیرقابل‌قبول است.

در حالی که نزدیک به سه ماه از توافق ننگین موسوم به توافق چارچوب میان دولت لبنان با رژیم صهیونیستی می‌گذرد، اشغالگران صهیونیست جنایات خود را متوقف نکرده و به ویژه طی دو هفته گذشته مرتکب کشتار‌های خونینی در لبنان شده‌اند که جدیدترین مورد آن کشتار بیش از ۱۰ غیرنظامی از جمله نوزادان و کودکان در شهرک کفررمان در جنوب لبنان بود که بامداد دوشنبه انجام شد.

در این زمینه مرکز عملیات اضطراری وزارت بهداشت لبنان روز سه شنبه در آمار اولیه خود، از شهادت ۲۷ شهروند لبنانی و زخمی شدن ۶۹ تن دیگر در جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه لبنان طی سه روز گذشته خبر داد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.