صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

جنجال «شفرونی» بالا گرفت | «شفرونی» چرا توقیف شد؟

  • کد خبر: ۴۴۳۹۳۸
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۴
تهیه‌کننده برنامه توقیف‌شده «شفرونی» با انتقاد از تصمیم قضایی برای توقف این برنامه، تأکید کرد که «شفرونی» هم مجوز تولید داشته و هم مجوز انتشار و ۱۲ قسمت آن نیز در ساترا بازبینی و اصلاحیه‌های مربوط به پخش دریافت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین ربانی، تهیه‌کننده برنامه «شفرونی» با ابراز تأسف از دستور توقیف قضایی این برنامه، نسبت به ادعا‌های مطرح‌شده از سوی ساترا واکنش نشان داد.

ربانی با رد ادعای نداشتن مجوز برای «شفرونی» گفت: این برنامه هم مجوز تولید و هم مجوز انتشار دارد و برای پخش هر قسمت جدید نیز اصلاحیه‌های ساترا دریافت و اعمال شده است.

او افزود: ۱۲ قسمت از «شفرونی» در ساترا بازبینی شده و اصلاحیه‌های پخش دریافت کرده است. به گفته ربانی، اگر برگه‌های اصلاحیه مهر محرمانه نداشتند، تمام آنها را برای روشن‌شدن موضوع منتشر می‌کرد.

تهیه‌کننده «شفرونی» که سابقه تهیه‌کنندگی برنامه‌های مختلف تلویزیونی را نیز دارد، توقیف این برنامه را ناشی از تنگ‌نظری برخی مدیران تلویزیون در زمینه سرگرمی مردم دانست.

ربانی همچنین با انتقاد از نحوه برخورد ساترا با این برنامه اظهار کرد: بازی با کلمات در شأن ساترا نیست. درخواست توقیف با بدترین و بی‌ربط‌ترین گزارش علیه یک برنامه و سپس انتشار خبری با عنوان «توقف پخش»، در واقع پاک کردن صورت مسئله است.

وی ادامه داد: نمی‌توان خود را ناظر فرهنگی دانست، اما به جای گفت‌و‌گو و تلاش برای حل اختلافات، به قوه قضائیه، شکایت و گزارش کذب متوسل شد.

بر اساس این گزارش، در پی شکایت صداوسیما به قوه قضائیه، برنامه «شفرونی» که به گفته تهیه‌کننده آن دارای مجوز بوده، پس از پخش سه قسمت توقیف شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.