به گزارش شهرآرانیوز، در این روز، شاخص کل با رشدی ۴۷ هزار واحدی، در سطح ۷ میلیون و ۱۲۲ هزار واحد تثبیت شد.
در جریان معاملات امروز، نمادهای بزرگی همچون فملی، معادن، فولاد، تابان و تاپیکو بیشترین نقش مثبت را در پیشبرد شاخص ایفا کردند. در مقابل، خروج سرمایه از نمادهای فارس و وپاسار، فشار فروش ایجاد کرد.
با توجه به تمرکز عرضه در نمادهای بزرگ، شاخص فرابورس با عملکردی بهتر، شاهد رشد ۱.۰۲ درصدی بود.
از نظر آماری، ۶۲ درصد نمادها در محدوده مثبت قرار گرفتند که ارزش معاملات آنها به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسید.
حجم معاملات خرد نیز با ثبت ۱۰۵ میلیارد برگه سهم، به ارزش ۴۸.۶ هزار میلیارد تومان رسید.
حقیقیها در روز جاری ۶۹۱ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند. صندوقهای درآمد ثابت، صندوقهای طلا و صندوقهای نقره نیز تا این لحظه به ترتیب ۲۵۱۱، ۱۸۵ و ۳۹ میلیارد تومان پول از دست دادهاند.
تحلیلگران معتقدند با وجود عبور شاخص از سد ۷ میلیون واحد، قدرت نقدینگی مانع از اصلاح قیمتی (کفسازی) شده است.
با بررسی ارزش واقعی بازار، همچنان پتانسیل صعود تا محدوده ۷.۶ میلیون واحد در کوتاهمدت و حتی ۹ میلیون واحد در زمستان وجود دارد؛ مشروط بر اینکه ریسکهای سیاسی و نرخ بهره مدیریت شوند.