صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

بازگشت مجدد ارونوف به نیمکت پرسپولیس

  • کد خبر: ۴۴۳۹۸۸
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۰
استون ارونوف فرصت حضور در ترکیب اصلی پرسپولیس را دوباره از دست خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از سپری کردن اولین تجربه حضور در جام جهانی و البته حضور در تعطیلات تابستانی، اوستون اورونوف دیرتر از دیگر بازیکنان به تمرینات پرسپولیس اضافه شد و به همین علت شاهد غیبت او در مسابقات ابتدایی پرسپولیس در فصل جدید بودیم. اورونوف که بازیکن محبوب هواداران پرسپولیس بوده و به علت سبک بازی تکنیکی و چشم‌نواز خود به شدت مورد توجه طرفداران این تیم قرار می‌گیرد، در این فصل و در جریان شش دیدار پرسپولیس تنها یک بار و در بازی مقابل ذوب‌آهن در ترکیب ثابت قرار گرفت. اوستون اورونوف در آخرین بازی پرسپولیس حدود ۵۰ دقیقه در میدان حاضر بود و یک موقعیت مناسب گلزنی را نیز در نیمه اول از دست داد.

به نظر می‌رسد این بازیکن هنوز از نظر فیزیکی به مرز آمادگی کامل نرسید و به همین علت مهدی تارتار کمتر از او در ترکیب ثابت استفاده کرده است. البته اوستون اورونوف در دربی مقابل استقلال نیز در نیمه دوم به میدان آمد و در مجموع نمایش متوسطی از خود ارائه داد. اما به نظر می‌رسد این ستاره ازبکستانی در دیدار مقابل خیبر نیز در ترکیب ثابت قرار نمی‌گیرد و دوباره شاهد حضور تیوی بیفوما و محمدمهدی محبی در پست وینگر چپ و راست پرسپولیس خواهیم بود. هواداران پرسپولیس علاقه زیادی به اورونوف دارند و به همین علت حتی در روز پیروزی‌های پرگل این تیم نیز این بازیکن به شدت مورد تشویق هواداران قرار می‌گرفت. اما کادر فنی تصور می‌کند که این بازیکن هنوز از نظر جسمانی در شرایط آمادگی کامل قرار نداشته و به همین علت و با توجه به برنامه پرفشار مسابقات پرسپولیس، ممکن است او در تمامی دقایق بازی نکند.

همچنین مهدی تارتار در فصل جدید سیستم پرس از بالا را به شدت مورد توجه قرار داده و از همه بازیکنان خود می‌خواهد که در زمینه باز پس گرفتن توپ، نقش‌آفرینی کنند. اما اورونوف در این مورد کمی نسبت به دیگر بازیکنان ضعیف‌تر عمل کرده و به همین علت او کار دشواری برای حضور در ترکیب ثابت پرسپولیس در فصل جدید خواهد داشت. البته مهدی تارتار شخصاً علاقه زیادی به سبک بازی این بازیکن داشته و حتی در مقابل خیبر نیز احتمال حضور او در میدان در نیمه دوم وجود دارد. اما به هر حال کادر فنی پرسپولیس نمی‌خواهد در مورد این بازیکن ریسک کند و اوستون اورونوف در طول فصل و به تدریج به صف بازیکنان ثابت این تیم اضافه خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.