صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

نکونام برای استقلال خوزستان خط‌ونشان کشید: فریب جایگاهشان را نمی‌خوریم

  • کد خبر: ۴۴۴۱۰۳
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۳
«شهرآرانیوز - گروه ورزش»، سرمربی تراکتور در آستانه دیدار تیمش برابر استقلال خوزستان، این تیم را حریفی باکیفیت دانست و تأکید کرد جایگاه این تیم در جدول باعث نمی‌شود تیمش با نگاه ساده‌انگارانه وارد مسابقه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد نکونام در نشست خبری پیش از بازی مقابل استقلال خوزستان درباره این مسابقه اظهار کرد:

امیر خلیفه نشان داده مربی خوبی است و استقلال خوزستان تیم باکیفیتی محسوب می‌شود. ما فریب جایگاه این تیم را نمی‌خوریم و باید با تمرکز کامل بازی کنیم.

سرمربی تراکتور همچنین از برگزاری مسابقه بدون تماشاگر ابراز ناراحتی کرد و گفت هواداران این تیم در نقاط مختلف کشور حضور دارند و نبود آنها در ورزشگاه و محرومیت از حمایتشان اتفاق خوشایندی نیست.

نکونام درباره وضعیت بازیکنان تیمش نیز عنوان کرد که مهدی ترابی را فعلاً در اختیار نخواهد داشت و مهدی هاشم‌نژاد نیز نمی‌تواند در این مسابقه به میدان برود.

او در ادامه حفظ روند مثبت تیم را یکی از اهداف مهم تراکتور دانست و تأکید کرد شاگردانش در تمام مسابقات با هدف کسب سه امتیاز وارد زمین می‌شوند.

نکونام ابراز امیدواری کرد تیمش با پیروزی مقابل استقلال خوزستان به تعطیلات لیگ برود و هواداران تراکتور را خوشحال کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.