صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

رونمایی از بازی «بوم‌بوم» محصولی از دل تجمعات مردمی و با محوریت قهرمانان انقلاب و مقاومت

  • کد خبر: ۴۴۴۲۴۱
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۶
دبیر ستاد مردمی پشتیبانی بازی‌های میادین از رونمایی بازی «بوم‌بوم» خبر داد؛ محصولی که پس از تجربه در بیش از ۱۳۰ تجمع مردمی، با هدف معرفی قهرمانان و شهدای انقلاب و مقاومت به کودکان، وارد مرحله تولید گسترده می‌شود.

به گزارش شهرآرآنیوز، محمد یقینی اعلام کرد: آیین رونمایی از بازی «بوم‌بوم» ساعت ۲۲ پنجشنبه ۱۹ شهریورماه با حضور خانواده شهدا و سیداحمد عبودتیان، مدیر بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیا (عج)، برگزار خواهد شد.

به گفته یقینی، طراحی و توسعه این بازی طی چند مرحله و بر پایه تجربه اجرای برنامه‌های کودک در تجمعات مردمی انجام شده است. محتوای «بوم‌بوم» نیز با تمرکز بر قهرمانان و شهدای انقلاب و مقاومت و همچنین توانمندی‌های کشور شکل گرفته است.

در این بازی، کودکان با انجام مأموریت‌های مختلف، جمع‌آوری کارت‌ها و تشکیل تیم، در عملیات‌هایی با روایت داستانی مشارکت می‌کنند. «بوم‌بوم» تلاش دارد مفاهیم حماسی و دفاعی و شخصیت‌های قهرمان را در قالبی سرگرم‌کننده و متناسب با فضای بازی به کودکان معرفی کند.

این محصول پیش از ورود به مرحله تولید صنعتی، در بیش از ۱۳۰ تجمع مردمی در نقاط مختلف کشور مورد استفاده و آزمایش قرار گرفته است و اکنون قرار است در مقیاس گسترده تولید و در اختیار کودکان سراسر ایران قرار گیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.