صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

۸۲ سالن سینما در دولت چهاردهم افتتاح شد | هنوز یک جای کار می‌لنگد!

  • کد خبر: ۴۴۴۲۸۱
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۷
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ادامه روند توسعه زیرساخت‌های سینمایی و تجهیز ده‌ها مجتمع فرهنگی در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز پنجشنبه در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره نمایش‌های خیابانی رضوی در کهگیلویه و بویراحمد و مراسم بهره‌برداری از سالن سینما هنر یاسوج گفت: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون ۸۲ سالن سینمایی در نقاط مختلف کشور احداث و به بهره‌برداری رسیده است.

صالحی همچنین اعلام کرد که ۹۳ سالن سینمایی در سراسر کشور بازسازی شده و ۳۵ مجتمع فرهنگی در استان‌های مختلف نیز به امکانات و تجهیزات سینمایی مجهز شده‌اند.

توسعه زیرساخت‌های سینمایی ادامه دارد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، توجه به هنر سینما را یکی از رویکردهای دولت چهاردهم دانست و تأکید کرد که روند تقویت زیرساخت‌های سینمایی همچنان ادامه خواهد داشت.

به گفته صالحی، در حال حاضر بیش از ۵۰۰ سالن نمایش در کشور فعالیت می‌کنند؛ با این حال، میان زیرساخت‌های موجود و نیروی انسانی فعال در حوزه هنرهای نمایشی همچنان فاصله محسوسی وجود دارد.

او همچنین از برنامه دولت چهاردهم برای راه‌اندازی ۵۰ سالن پلاتو خبر داد و گفت تاکنون ۳۰ مورد از این سالن‌ها اجرا شده است.

جشنواره نمایش‌های خیابانی با حضور ۲۴ استان

امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت جشنواره ملی نمایش‌های رضوی با حضور هنرمندانی از ۲۴ استان کشور برگزار شده است.

او افزود: ۱۶۰ اثر نمایشی خیابانی به دبیرخانه جشنواره نمایش‌های رضوی در یاسوج ارسال شد که در نهایت ۱۱ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

این جشنواره با همکاری بنیاد بین‌المللی رضوی برگزار شده و استان‌های خراسان رضوی، بوشهر، خوزستان، همدان، اصفهان و تهران از جمله استان‌های شرکت‌کننده در آن بوده‌اند.

سینما هنر یاسوج از یک مکان بلااستفاده تا سالن سینما

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، افتتاح سالن سینما هنر یاسوج را گامی برای رونق سینما در این استان دانست.

او گفت این سینما پیش از این مکانی بدون استفاده بوده که با بهره‌گیری از اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت تجهیز و راه‌اندازی شده است.

رحمانی همچنین با اشاره به حضور چهره‌های هنری استان در رشته‌های مختلف، برگزاری جشنواره‌ها را عاملی برای خلق آثار ماندگار و ایجاد انگیزه رقابت میان هنرمندان دانست.

یاسوج همچنان به سینمای مستقل نیاز دارد

محمد بهرامی، نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی گفت شهر یاسوج دست‌کم به یک سینمای مستقل نیاز دارد.

او هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد را از سرمایه‌های فرهنگی استان دانست و بر فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای فعالیت آنها تأکید کرد.

بهرامی همچنین با اشاره به اختصاص اعتبار مناسب برای ادامه ساخت تالار فرهنگی شهر یاسوج، نگاه دولت به طرح‌های فرهنگی را سازنده اما ناکافی توصیف کرد.

در پایان این آیین، از برگزیدگان جشنواره ملی نمایش‌های خیابانی با اهدای جوایز نقدی و لوح سپاس تقدیر شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.