صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

تسهیل صدور مجوز مؤسسات قرآنی و حمایت بیمه‌ای از فعالان قرآن

  • کد خبر: ۴۴۵۱۱۰
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۷
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت درباره آخرین وضعیت صدور مجوز مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت و حمایت‌های معیشتی و بیمه‌ای از فعالان قرآنی توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز مرتضی خدمتکار با اشاره به تلاش برای تسهیل روند صدور مجوز مؤسسات قرآنی گفت: تلاش شده فرآیند رسیدگی به درخواست‌های تأسیس مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت تا حد امکان تسهیل و تسریع شود.

موافقت اصولی مؤسسات قرآنی حداکثر در ۳ ماه صادر می‌شود

خدمتکار از استانداردسازی زمان رسیدگی به پرونده‌های تأسیس مؤسسات قرآنی خبر داد و افزود: بر اساس توافقات درون‌سازمانی میان ستاد و استان‌ها، بازه زمانی رسیدگی به پرونده‌ها استانداردسازی شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت ادامه داد: هدف‌گذاری ما این است که فرآیند رسیدگی تا مرحله صدور موافقت اصولی، که به امضای معاون وزیر و رئیس مرکز عالی قرآن و عترت می‌رسد، حداکثر سه ماه طول بکشد.

وی درباره مراحل پس از صدور موافقت اصولی نیز توضیح داد: صدور پروانه فعالیت نهایی، منوط به ثبت شرکت‌ها و طی برخی مراحل اداری خارج از حیطه مستقیم ماست، اما اقداماتی که در اختیار این مرکز قرار دارد، با روان‌سازی فرآیند‌ها در سامانه مراکز با سرعت پیگیری می‌شود.

پایان مجوز‌های موقت برای مؤسسات قرآنی

خدمتکار همچنین با اشاره به سیاست وزارتخانه در زمینه صدور و تمدید مجوز‌ها اظهار کرد: در یک سال گذشته تلاش شده تغییر وضعیت تمدید پروانه‌های فعالیت با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود؛ به همین منظور تمدید‌های مهلت‌دار و چندساله حذف و پروانه‌های فعالیت به صورت دائمی صادر شده است.

وی افزود: به جای مجوز‌های دو یا سه ساله، مجوز‌های دائمی برای مؤسسات قرآنی صادر می‌شود تا مجموعه‌ها و افراد مدام درگیر دریافت مجوز و امور اداری نباشند.

این مقام مسئول تأکید کرد: با صدور پروانه‌های دائمی، دیگر نیازی نیست مجموعه‌های مردمی با پایان یافتن اعتبار پروانه وارد چرخه‌های اداری و استعلام‌های مکرر شوند. در مدل جدید، فعالیت نظارتی مرکز بیشتر خواهد شد و به جای تمرکز بر صدور مجوز‌های موقت، نظارت بر فعالیت مستمر مؤسسات در طول سال در اولویت قرار می‌گیرد.

عبور تعداد مؤسسات قرآنی از هدف برنامه هفتم

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت درباره هدف‌گذاری برنامه هفتم توسعه برای راه‌اندازی یکصد مؤسسه قرآنی نیز گفت: با وجود اینکه سال گذشته کشور درگیر جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بود، توانستیم از مرز یکصد مؤسسه عبور کنیم.

خدمتکار با اشاره به رشد تعداد مؤسسات قرآنی در کشور، افزود: در حال حاضر شاهد رشد و افزایش مؤسسات قرآنی در کشور هستیم.

اختصاص ۱۱۰ میلیارد تومان برای بیمه فعالان قرآنی

خدمتکار در ادامه از پیش‌بینی اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی برای بیمه فعالان حوزه قرآن و عترت در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: برای سال ۱۴۰۵ حدود ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمه فعالان حوزه قرآن و عترت پیش‌بینی شده است.

وی درباره تعداد فعالان قرآنی تحت پوشش بیمه نیز اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵ هزار نفر از فعالان قرآنی از خدمات بیمه پایه صندوق اعتباری هنر و حدود هزار نفر نیز از بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

آمادگی برای ارائه خدمات بیمه‌ای به فعالان قرآن در سراسر کشور

این مقام مسئول در پایان با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای گسترش حمایت‌های بیمه‌ای از فعالان قرآنی گفت: به واسطه تعاملات و همکاری‌های موجود، این آمادگی کامل وجود دارد که فعالان قرآنی در هر نقطه از کشور، به شرط احراز و تأیید فعالیت آنها از سوی همکاران مرکز در استان‌ها، از خدمات بیمه‌ای و حمایتی بهره‌مند شوند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.