صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

صحبت‌های جنجالی یک بازیگر فرانسوی درباره فلسطین حذف شد

  • کد خبر: ۴۴۵۳۳۸
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۳
پس از اظهارات ادل انل درباره فلسطین، بازپخش برنامه «کتابخانه بزرگ» از سکوی اینترنتی فرانسه تلویزیون حذف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اظهارات ادل انل، بازیگر فرانسوی، درباره جنگ غزه و فلسطین از بازپخش برنامه «کتابخانه بزرگ» شبکه فرانسه ۵ حذف شد.

ادل انل که در این برنامه فرصت داشت در قالب یک بخش اختصاصی دیدگاه‌های خود را مطرح کند، اسرائیل را به ارتکاب «نسل‌کشی در فلسطین» متهم کرد و گفت فرانسه در این روند «همدست» است. او در ادامه از مخاطبان خواست اسرائیل را تحریم و از آزادی فلسطین حمایت کنند.

این اظهارات در برنامه‌ای که ۹ سپتامبر به صورت زنده پخش شد، روی آنتن رفت، اما پس از آن بازپخش برنامه از سکوی اینترنتی فرانسه تلویزیون حذف شد. این اقدام واکنش‌هایی را در پی داشت و برخی آن را سانسور دانستند.

فرانسه تلویزیون در واکنش اعلام کرد این اقدام به معنای سانسور نبوده و در پی دریافت شکایت‌هایی از مخاطبان و با هدف بررسی موضوع از منظر حقوقی و اصول حرفه‌ای، به صورت موقت انجام شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.