صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

درخشش جوان‌های استقلال مقابل گران قیمت‌ترین بازیکنان آسیا

  • کد خبر: ۴۴۵۳۹۷
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۲
درخشش بازیکنانی همچون سحرخیزان، قلی‌زاده، اسلامی و... در برابر السد قطر نشان داد که توجه به این بازیکنان نتیجه مطلوبی برای فوتبال ایران به همراه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، در بازی برابر السد قطر که منجر به برتری ۳ بر صفر آبی‌ها شد،   جوان‌های استقلال بار دیگر شایستگی خود را به همه ثابت کردند.

بازیکنانی که تا همین یکی دو سال پیش کمتر نامی از آنها شنیده می‌شد و شاید اثر چندانی در ترکیب استقلال نداشتند، حالا به ستاره‌های این تیم تبدیل شده‌اند و در بزرگ‌ترین شب‌های آسیایی برای استقلال می‌درخشند.

سعید سحرخیزان که در این مسابقه موفق به گلزنی شد، بار دیگر توانایی‌های خود را به نمایش گذاشت. طبق آمار منتشر شده او بعد از آسانی، آشورماتوف و فرعباسی چهارمین بازیکن برتر زمین بود و با به ثمر رساندن گل دوم استقلال نقش مهمی در کسب این پیروزی بزرگ ایفا کرد. البته او از نگاه کارشناسان فوتبال آسیا به عنوان برترین بازیکن زمین هم انتخاب شد.

اسماعیلی قلی‌زاده نیز که به عنوان بازیکن تعویضی به جای کوشکی وارد زمین شد، موفق شد روی پاس محمدحسین اسلامی سومین گل استقلال را به ثمر برساند.

جالب اینکه اسلامی نیز خود یکی از جوان‌های استقلال است که به عنوان بازیکن تعویضی و به جای سعید سحرخیزان وارد زمین شد.

این نسل جوان با انگیزه و نفس تازه شبی تاریخی را برای استقلال رقم زد و برابر یکی از پرهزینه‌ترین تیم‌های غرب آسیا به یک پیروزی بزرگ رسید.

این مسابقه یک پیام بسیار مهم و کلیدی نیز برای فوتبال ایران داشت. اگر کار تمرینی به خوبی انجام شود و انگیزه لازم به بازیکنان جوان و تازه نفس داده شود، فوتبال ایران آنقدر استعداد دارد که بازیکنان جوان با هزینه‌های بسیار کمتر و دستمزد‌های معقول بتوانند برابر تیم‌های تا بن دندان مسلح و پرهزینه آسیا بدرخشند و نتایج بزرگ رقم بزنند.

جوان‌های استقلال ثابت کردند که اعتماد به آنها می‌تواند چه نتیجه‌ای به همراه داشته باشد. شاید اجباری یا اتفاقی، اما حالا همین بازیکنان کم نام و نشان به عصای دست استقلال تبدیل شده‌اند و فرمان این تیم را در دست گرفته‌اند.

بازیکنانی که در ادامه فصل می‌توانند نه تنها در لیگ برتر، بلکه در آسیا نیز همه را به حیرت وادار کنند.

بدون شک این استقلال نتیجه اعتماد به جوان‌هاست. جوان‌هایی که باید قدرشان را دانست، به آنها فرصت داد و برای درخشش بیشترشان سرمایه‌گذاری کرد.

این بازیکنان نشان داده‌اند که ارزششان چیزی کمتر از طلا نیست و فوتبال ایران می‌تواند با تکیه بر همین استعدادها، آینده‌ای روشن در آسیا داشته باشد.

یادمان نرود که این استقلال ساخته و پرداخته ذهن یک سرمربی بومی نیز هستند. مردی که کمتر توجهی به او طی سالیان متمادی شد و حالا تبدیل به اول مرد نیمکت آبی‌ها شده است. مردی که اعتماد به نفس به جوان‌ها مهم‌ترین اقدام او است. مردی که نشان داد فوتبال فقط با خرید‌های آن چنانی به نتیجه نمی‌رسد  با توجه به جوان‌ها نیز می‌توان کار‌های بزرگی کرد.

نام او سهراب بختیاری زاده است...

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.