به گزارش شهرآرانیوز، به گفته تیم تحقیق، ویروسهای تنفسی ابتدا نواحی بینی، دهان و گلو را آلوده میکنند و در آنجا تکثیر و باعث بروز علائم میشوند و حتی ممکن است به میزبان جدید هم منتقل شوند.
به گفته محققان، پیشگیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت موجب تسکین علائم، پیشگیری از انتقال به مجاری تنفسی تحتانی یا انتقال به فرد دیگر میشود.
تیم تحقیق بدین منظور به بررسی تأثیر احتمالی محصولات گیاهی در غیرفعالسازی ویروس کرونا و آنفلوانزا برآمدند.
آنها دریافتند آب انار و چای سبز دارای تأثیر ویروسکشی در مقابله با هر دو ویروس است و شستوشوی دهان و غرغرهکردن این مایعات در دهان باعث کاهش بار ویروسی در دهان و در نتیجه کاهش انتقال ویروس میشود.
در این مطالعه آب شاهتوت هم بررسی شد، اما هیچ نتیجهای مشاهده نشد.
این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروسهای آنفلوانزا و چای سبز را نابود کنند.
محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصارههای گیاهی میدانند که میتواند مستقیم موجب غیرفعالشدن ویروسها شود. همچنین وجود پلیفنولهای نظیر کاتچین، تانن و فلاوونوئید هم میتواند بر پروتئینهای ویروسی تأثیر بگذارد.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراینزمینه تأکید کردند.
منبع: مهر
بیشتر بخوانید:
غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا
بهترین زمان برای مصرف ویتامینها
تغذیه مناسب در دوران کرونا چیست؟