صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بافت‌های فرسوده از فریز خارج می‌شوند

  • کد خبر: ۵۶۱۳
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰
به گفته رئیس شورای شهر مشهد بخش‌هایی از اراضی بافت‌های فرسوده کوچک می شوند

زهرا اسکندریان | «شهرداری را مکلف کرده ایم در طرح های بافت فرسوده عامل، آبکوه، اطراف میدان شهدا و قلعه وکیل آباد بازنگری کند.» این خبر را رئیس شورای شهر مشهد دیروز در حاشیه هفتادوسومین جلسه علنی شورای شهر و در جمع خبرنگاران داد و افزود: شهرداری مکلف شده است تا محدوده این طرح ها را کوچک تر کند و برخی زمین ها در این طرح ها از فریز خارج شوند. مشهد با 2٢٩٢هکتار بافت فرسوده در ٢٩پهنه شهری و ١٢منطقه، در جایگاه سوم بافت های فرسوده کشور قرار دارد. 550هزار نفر هم در این بافت های فرسوده زندگی می کنند. با این حال بخشی از این بافت های فرسوده درست در هسته های مرکزی شهر و محل های پررفت وآمد قرار دارند؛ مثل بافت عامل و آبکوه. طرح نوسازی این محلات که پیش از این به صورت ویژه در مدیریت مستقیم شهردار بود، با تشکیل سازمان بازآفرینی، زیرمجموعه این سازمان شد. حالا محمدرضا حیدری با تأکید بر تسریع در احیای این بافت ها گفته است: هیچ دلیلی ندارد که به طور مثال در محدوده عامل، عمق این طرح زیاد باشد تا تعداد زیادی از شهروندان درگیر شوند. به همین دلیل به شهرداری تکلیف کردیم تا محدوده را نزدیک تر کند و مردم بتوانند املاک خود را از فریز خارج و احیا کنند. او با بیان اینکه برای بافت عامل، میدان شهدا و مجموعه هایی که شهرداری به صورت موردی آن ها را به عنوان طرح ویژه مشخص کرده، پیشنهادی از سوی شورای شهر ارائه شده است، ادامه داد: از زمانی که محدوده این طرح ها مشخص شده، زمان زیادی گذشته و در محدوده آن ها، زمین ها و املاک مردم فریز شده است. اکنون مردم باید برای تملک از سوی شهرداری صبر کنند، اما شهرداری با کمبود منابع مواجه است و نمی تواند این کار را انجام دهد. حیدری اضافه کرد: شهروندان هم می خواهند هرچه زودتر وضعیت ملکشان مشخص شود. به همین منظور شهرداری را مکلف کردیم تا در این طرح ها بازنگری و محدوده طرح ها را کوچک کند. او با بیان اینکه در میدان شهدا شهروندانی هستند که شهرداری نتوانسته به دلیل کمبود منابع، وضعیت اراضی شان را تعیین تکلیف کند، گفت: به همین دلیل معتقدیم که به مردم اجازه دهیم در قالب طرح های اعلام شده، خودشان با سرمایه گذاران مشارکت و طرح را احیا کنند. اینکه ما مردم را چند سال معطل نگه داریم، شیوه مناسبی نیست. به گفته او باید وضعیت قلعه وکیل آباد هم به همین سمت و سو برود. در آبکوه هم شهرداری املاک بسیار زیادی تملک کرده و باید مشارکت شهروندان در بخشی از بافت فرسوده آبکوه ایجاد شود.


حکم عضو شورای شهر مشهد صادر شد
رئیس شورای شهر مشهد درباره حکم نهایی یکی از اعضای شورای شهر نیز این طور گفت: حکم این عضو شورا صادر شده، اما هنوز ابلاغ نشده است. از محتوای حکم خبرهایی دریافت کردیم، اما مطمئن نیستیم. همان طور که تدبیر و مدیریت دستگاه قضا و شورای شهر به دور از فضاسازی های رسانه ای در یک فضای آرام دنبال شد، نتیجه حکم نیز در این مسیر اعلام می شود. او همچنین در پاسخ به یکی از خبرنگاران درباره شایعه برکناری ریخته گر، شهردار منطقه11 مشهد، اظهار کرد: شورا در ارتباط با برکناری او هیچ اقدامی نکرده است و این ادبیات و این نگاه (شایعه فشار شورا برای برکناری این شهردار منطقه) درست نیست.
حیدری اضافه کرد: این موضوع به نظر می رسد فقط یک جابه جایی نیرو بوده و طبیعی است. مدیریت عالی شهر در عزل و نصب نیروها یا جابه جایی آنان اختیار دارد. مدیریت شهری حق دارد نیرویی را انتخاب کند و در جایی که تشخیص می دهد با حفظ حرمت و کرامت، نیرویی را برکنار کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.