صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تمایل کمتر مردان برای انجام مراقبت‌های بهداشتی | کرونا مردان را بیشتر کشته است

  • کد خبر: ۵۹۶۸۲
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹
اگرچه همه افراد جامعه درمعرض خطر کرونا ویروس هستند، سن و جنس، دو فاکتور مهم در ابتلا یا شدت علائم به شمار می‌رود. تاکنون موارد آلودگی، شدت ابتلا و مرگ‌ومیر در مردان بیشتر از زنان گزارش شده‌است.
به گزارش شهرارانیوز؛ سلامت مردان به‌عنوان نیمی از جمعیت کشور و نیروی مولد جامعه، بسیار اهمیت دارد. مواجهه با خطرات بیولوژیک، فیزیولوژیک و محیطی، سلامت مردان را همواره تهدید می‌کند.
دکتر محمد احمدیان، مدیر گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نکته‌هایی را درباره اهمیت پرداختن به سلامت جسمانی مردان بیان می‌کند، آن هم در هفته‌ای که به نام سلامت آنان نام‌گذاری شده است. یکم تا هفتم اسفند هرسال زمانی است که بیش از گذشته باید به بیماری‌ها و خطرات سلامت جسمی و روحی مردان توجه کنیم، اما امسال اضافه‌شدن بیماری کووید ۱۹ مهم‌ترین اولویت است.
 
دکتر احمدیان دراین‌باره می‌گوید: اگرچه همه افراد جامعه درمعرض خطر کرونا ویروس هستند، سن و جنس، دو فاکتور مهم در ابتلا یا شدت علائم به شمار می‌رود. تاکنون موارد آلودگی، شدت ابتلا و مرگ‌ومیر در مردان بیشتر از زنان گزارش شده‌است.

به‌دلیل اهمیت سلامت مردان جامعه، در بسته خدمات سلامت، همه افراد مذکر در گروه‌های سنی مختلف ازطریق مراقبت‌های ادغام‌یافته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت ارزیابی قرار می‌گیرند، درحالی‌که مشکل اصلی، تمایل کم مردان به برنامه‌های غربالگری است.

وی مهم‌ترین عوامل ابتلا به کرونا و شدت عوارض این بیماری را در مردان، دلایل ژنتیکی، هورمونی و آنزیم‌ها، مسئولیت‌های شغلی و اقتصادی که سبب مواجهه بیشتر آنان با عوامل خطر می‌شود، دلایل فرهنگی ازجمله باور غلط مردان مبنی‌بر قوی‌تر بودن و رعایت کمتر اصول بهداشتی مانند شست‌وشوی مکرر دست‌ها، استفاده از ماسک و دستکش عنوان می‌کند.

همچنین وجود بیماری‌های مزمن، رفتار‌های ناسالم همچون تغذیه ناسالم و مصرف دخانیات، از دیگر عوامل مهم و مؤثر در این تفاوت است و باید گفت هیچ چیز به اندازه یک برنامه غذایی کامل و صحیح به همراه فعالیت فیزیکی مناسب به تقویت سیستم دفاعی کمک نمی‌کند.

همچنین در زمان فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از زندگی بی‌تحرک و فعالیت بدنی کافی در این گروه از اهمیت زیادی برخوردار است؛ فعالیت بدنی با شدت متوسط، ایمنی بدن را در‌مقابل بیماری کرونا افزایش می‌دهد و در کاهش استرس‌های ناشی از این بیماری مؤثر است.
 
 
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.