به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که پس از گذشت چند روز، هنوز علت حادثه نفتکش «مرسر ستریت» رژیم صهیونیستی در دریای عمان مشخص نیست، برخی منابع از حمله به کشتی در نزدیکی بندر الفجیره امارات خبر دادند. شرکت خصوصی «لوید لیست اینتلیجنس» که به صنعت کشتی رانی خدمات میدهد، اعلام کرد که یک کشتی با نام «ام وی آسفالت پرینسس» که با پرچم پاناما در دریای عمان در حال حرکت بود، ربوده شده است.
این شرکت مدعی شد که به خدمه «ام وی آسفالت پرینسس» دستور داده شده است به ایران بروند و این تانکر به سمت تنگه هرمز درحال حرکت است. دراین باره، سازمان عملیاتهای تجارت دریایی انگلیس اعلام کرده است که از وقوع حادثه برای یک کشتی در نزدیکی سواحل الفجیره مطلع است. همچنین وزارت دفاع بریتانیا درباره وقوع حادثهای «غیرمرتبط با دزدی دریایی» در نزدیکی سواحل امارات هشدار داده است.
وب سایت عملیات تجارت دریایی بریتانیا از کشتیهای منطقه خلیج فارس خواست که احتیاط کنند. انتشار این اخبار در شرایطی صورت میگیرد که سفارت کشورمان در لندن اعلام کرد تاکنون هیچ اطلاعاتی مربوط به رخ دادن حادثه جدیدی برای کشتیهای تجاری در منطقه تأیید نشده است. صفحه توئیتر سفارت کشورمان در انگلیس دراین باره نوشت: «طبق رابطهای مستقیممان در منطقه خلیج فارس، هیچ اطلاعاتی از حادثهای جدید برای هیچ کشتی تجاری در منطقه تاکنون تأیید نشده است. گمراه کردن مردم در سراسر جهان برای بهره برداری دیپلماتیک در نیویورک، بازی منصفانهای نیست.»
سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، نیز اخبار منتشر شده درباره بروز حوادث امنیتی پی در پی برای کشتیها در منطقه خلیج فارس و دریای عمان را کاملا مشکوک دانست و درباره هر گونه فضاسازی کاذب برای اهداف خاص سیاسی هشدار داد. وی در عین حال با تأکید مجدد بر سیاست جمهوری اسلامی ایران در برقراری و حفظ ثبات و امنیت در منطقه خلیج فارس و دریای عمان گفت: نیروهای دریایی ایران با اعلام کمک و امدادرسانی به کشتیهای عبوری در منطقه، در صورت نیاز، آمادگی ارائه خدمات پشتیبانی دریایی را دارند.
اما ساعاتی بعد از انتشار این اخبار، سازمان امنیت تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد حادثهای که در آن، یک کشتی در سواحل امارات نزدیک بود ربوده شود، پایان یافته و کشتی سالم است.
پیرو وقوع حادثه برای نفتکش رژیم صهیونیستی و جان باختن دو سرنشین انگلیسی و رومانیایی آن، وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا، گفت کشورش به انگلیس اجازه میدهد در پاسخ به حمله به نفتکش رژیم صهیونیستی پیش قدم شود. در همین حال، بریتانیا، رومانی و لیبریا، به بهانه حمله به کشتی «مرسر ستریت» طی مواضعی بی اساس و بدون ارائه هیچ گونه سندی، ایران را به دست داشتن در حمله به این نفتکش رژیم صیهونیستی در دریای عمان متهم کرده اند. این سه کشور طی گزارشی به شورای امنیت سازمان ملل متحد مدعی شدند که حمله به نفتکش رژیم صهیونیستی، «به احتمال خیلی زیاد» کار ایران بوده و با استفاده از یک یا دو پهپاد مجهز به مواد منفجره صورت گرفته است.
اما به دنبال ادامه این جریان سازیهای رسانه ای، تعدادی از خبرگزاریهای صهیونیستی، غربی و سعودی مبنی بر ناامنی کشتی رانی در آبهای دریای عمان، سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح کشورمان، گفت: اخبار ضد ونقیض برخی رسانههای غربی، صهیونیستی و سعودی مبنی بر هرگونه ناامنی دریایی، ربایش کشتی و... در آبهای منطقه، نوعی عملیات روانی و بسترسازی برای ماجراجوییهای جدید است. وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ضمن کمک به تردد ایمن کشتیهای تجاری، نسبت به هر نوع تحرکات مشکوک، دارای اشراف کامل اطلاعاتی بوده و در آمادگی کامل هستند.
همچنین وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به ادعاهای اخیر درباره اتهام زنی به ایران در موضوع سانحه کشتی رژیم صهیونیستی، به «فارس» گفت: در ۴۲ سال گذشته، اقدامات واهی و بی اساسی به ویژه حوادث ناگواری که در برخی کشورهای منطقه و خارج از منطقه رخ داده به ایران، نسبت داده شده که بعد از مدتی، پوچ بودن آنها برای افکار عمومی و کشورها مشخص شده است. این اولین بار نیست که یک اتهام به ایران وارد میشود.
رژیم صهیونیستی ثابت کرده است که گاه، خودش به منافع خودش آسیب میزند و آن را به نام جمهوری اسلامی مطرح میکند تا بتواند برخی از سیاستهای خود را در منطقه پیش ببرد. عباس مقتدایی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، نیز درباره تهدیدات اخیر آمریکا به «فارس» گفت: آمریکا در منطقه خلیج فارس همچون یک خانه شیشهای است که برخی از بخشهای آن از قبل ترک برداشته است و باید بداند پرتاب هرگونه سنگ میتواند قبل از آنکه به دیگران ضرر برساند، خودش را متضرر کند.