صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اعتباری برای توزیع شیر نداریم

  • کد خبر: ۷۶۶۵
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۲
توزیع شیر رایگان در مدارس خراسان‌رضوی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد
علیرضا ظهیری - سال گذشته به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار، شیر رایگان در مدارس استان توزیع نشد و حتی بخشی از مطالبات شرکت‌های لبنی در رابطه با طرح توزیع شیر در سال ۹۶ نیز باقی مانده بود. با وجود پرداخت این مطالبات، توزیع این محصول لبنی بین دانش‌آموزان استان متوقف شده است و درحالی‌که از روز گذشته توزیع شیر رایگان در ۸ استان بوشهر، خراسان‌جنوبی، سیستان‌وبلوچستان، کرمان، ایلام، خوزستان، کهگیلویه‌وبویراحمد و هرمزگان آغاز شده است، خبری از توزیع آن در مدارس خراسان‌رضوی به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار شهر مشهد و شهرستان‌های محروم استان نیست. در همین زمینه مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی در حاشیه مراسم نمادین برگزاری بیست‌ودومین دوره انتخابات شورا‌های دانش‌آموزی استان در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه هنوز اعتباری برای توزیع شیر رایگان به استان داده نشده است، اظهار کرد: درصورتی‌که اعتبارات به دست ما برسد، توزیع شیر آغاز خواهد شد، اما تاکنون برنامه‌ای برای استان وجود
نداشته است.
قاسمعلی خدابنده با تأکید بر اینکه خراسان‌رضوی جزو استان‌هایی است که در این زمینه باید توجه بیشتری به آن شود، ادامه داد: اگر قرار است توزیع شیر رایگان در مدارس استان‌های محروم کشور اتفاق بیفتد، حداقل باید در برخی مناطق استان نیز این طرح اجرایی شود. به‌طور قطع ما پیگیر این موضوع خواهیم بود.

یک‌میلیون دانش‌آموز خراسانی پای صندوق‌های رأی
مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی در این مراسم با اشاره به برنامه‌ریزی دوماهه برای برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی گفت: این انتخابات در ۹ هزار مدرسه استان و با شرکت حدود یک‌میلیون دانش‌آموز برگزار شده است. وی با اشاره به اینکه این انتخابات به‌صورت سراسری در تمام مدارس کشور برگزار شده است، تصریح کرد: دانش‌آموزان پایه‌های سوم تا دوازدهم شرایط حضور در این انتخابات را داشته‌اند و در هر مدرسه بنا به جمعیت محصل آن بین ۵ تا ۱۲ دانش‌آموز، منتخب شورا‌های دانش‌آموزی می‌شوند. نمایندگان این شورا‌ها به ناحیه و استان معرفی می‌شوند و در نهایت نمایندگان هر استان به مدت ۲ سال مجلس دانش‌آموزی را تشکیل
می‌دهند. خدابنده با تأکید بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش ادامه داد: با این سند باید یک انقلاب، دگرگونی و تحول در آموزش‌وپرورش ایجاد شود و دانش‌آموزان در این سند باید مهارت‌هایی را آموزش ببینند که در آینده برای آنان مفید و مؤثر باشد.
وی مشارکت‌پذیری و مشارکت‌جویی را یکی از مباحث مهم در سند تحول بنیادین بیان کرد و افزود: شعار امسال آموزش‌وپرورش استان، امیدآفرینی، مشارکت‌پذیری و مهارت‌آموزی است. سعی شده در انتخابات شورا‌های دانش‌آموزی تمامی ۳ مؤلفه این شعار متبلور شود. مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با بیان اینکه هرچه حضور دانش‌آموزان در عرصه‌های مختلف پررنگ‌تر باشد، ما به اهدافمان نزدیک‌تر می‌شویم، ادامه داد: یکی از مواردی که به صورت مستقیم مشارکت دانش‌آموزان را می‌طلبد، برگزاری انتخابات شورا‌های دانش‌آموزی است. نامزد شدن و رأی دادن در این انتخابات حقی است که برای همه دانش‌آموزان ایجاد شده و حضور پررنگ دانش‌آموزان در انتخابات مدرسه تکلیفی به گردن همه محصلان است.

تمرین دموکراسی در مدارس
خدابنده با تأکید بر اینکه انتخابات شورا‌های دانش‌آموزی تمرین دموکراسی در وسعت کوچک مدرسه است، اظهار کرد: دانش‌آموزان با این تمرین خود را برای حضور در مسئولیت‌های اجتماعی بزرگ‌تر آماده می‌کنند. وی شعار امسال انتخابات دانش‌آموزی را طلایه‌داران گام دوم انقلاب عنوان کرد و افزود: باید همگی در اجرایی شدن بیانیه گام دوم انقلاب تلاش کنیم.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.