صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نگاهی به حضور رونالدو در منچستریونایتد| ۱۲ سال بعد؛ بازگشت به آشیانه

  • کد خبر: ۷۹۲۹۷
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶
رونالدو به مادرید رفت، بهترین شد، به جنگ مسی افسانه‌ای رفت، سپس راهی تورین شد تا برای یوونتوس توپ بزند و درآخر دوباره به آشیانه برگشت؛ به منچستر.

به گزارش شهرآرانیوز، قلبی که جاماند، فوق‌ستاره‌ای که به خانه برگشت. رونالدو به مادرید رفت، بهترین شد، به جنگ مسی افسانه‌ای رفت، سپس راهی تورین شد تا برای یوونتوس توپ بزند و درآخر دوباره به آشیانه برگشت؛ به منچستر. به همان جایی که کاشف استعداد جوان پرتغالی بود. همان‌جایی که زیر نظر فرگوسن رؤیاپردازی‌های بلند را مرور کرد. حالا او برای پایان دوران شکوهمندش در زمین فوتبال، برای پایان‌آمدن دفتر هنرنمایی‌اش، می‌خواهد یک‌بار دیگر به مرد اول منچستریونایتد تبدیل شود. برای قهرمانی در لیگ انگلیس، برای حضور در فینال لیگ قهرمانان. تجربه‌ای که سال‌هاست قرمز‌های منچستر از یاد برده‌اند.

 

پدر دوم، دلیل اول

به فرگوسن گفتم می‌خواهم بروم پدرم را ببینم که در کما به سر می‌برد. در آن زمان ما در یک دوره حیاتی فصل بودیم، ولی او گفت پسرم! می‌توانی یک روز، چند روز و حتی چند هفته بروی. دلم برایت تنگ خواهد شد، اما مهم‌ترین چیز پدرت است. وقتی این حرف‌ها را به من زد، با خودم گفتم این مرد باورنکردنی است. او کمی شبیه پدر دوم بود.

چند روز پیش فرگوسن با رونالدو تماس گرفت و او را متقاعد کرد تا به منچستریونایتد برگردد. حدود یک‌ماه پس از اشک‌های مسی در کنفرانس مطبوعاتی‌اش، حالا نوبت ستاره دوقلویش در این سال‌ها بود تا همه را شگفت‌زده کند. انتقالی که می‌توانست به تیم دیگر شهر منچستر صورت بگیرد؛ به سیتی زیر نظر گواردیولا، اما فرگوسن که هنوز هم رونالدو به او «رئیس» می‌گوید، ورق را برگرداند. صحبت‌های فرگوسن با پیام‌های دل‌گرم‌کننده از جانب ریو فردیناند و پاتریس اورا، هم‌تیمی‌های سابق رونالدو، همراه شد. نام دارن فلچر، دیگر هم‌تیمی سابق و مدیرفنی کنونی یونایتد، به‌عنوان عضوی از تیمی مطرح شد که برای جذب رونالدو تلاش یکپارچه‌ای داشتند و برونو فرناندز، هم‌تیمی او در تیم‌ملی پرتغال، هم جزو همین تیم به حساب می‌آمد.

آیا هایجکی صورت گرفت؟

هایجک از سیتی چقدر اهمیت دارد؟ خیلی! انتقال رونالدو به سیتی یعنی یک شکست بزرگ برای یونایتد. یکی از بهترین بازیکنان تاریخ قرمز‌ها نباید از تیم رقیب همشهری سر دربیاورد. رونالدو مثل پسربچه‌ای بود که ۱۲ سال پیش کوله‌بارش را برداشت و از خانواده‌اش خداحافظی کرد تا به‌دنبال ماجراجویی‌هایش برود. رونالدو بزرگ شده بود، مثل یک مرد خانه را ترک کرد و به سرزمین‌هایی رفت که پیش از آن به آنجا نرفته بود، تا هرآنچه را می‌خواهد، تجربه کند. حالا با گذشت ۱۲ سال، تصور کنید برگشت رونالدو به منچسترسیتی چقدر می‌توانست شوکه‌کننده باشد. اصلا مگر می‌شد؟

رونالدو با گرت بیل به‌عنوان اهداف بزرگی دیده می‌شدند که یونایتد از سال ۲۰۱۳ قصد جذب آن‌ها در دوران پسافرگوسن را داشت. همیشه شایعاتی درباره بازگشت به اولدترافورد در این سال‌ها مطرح می‌شد، اما این شایعات معمولا حول‌وحوش مذاکرات برای تمدید قراردادهایش به گوش می‌رسید. با‌این‌حال، هرگز این‌طور به نظر نمی‌رسید بازیکنی که ۶ سال در فاصله سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۹ در یونایتد بوده، ۱۱۸ گل در ۲۹۲ بازی به ثمر رسانده، ۳ بار فاتح لیگ‌برتر و یک‌بار برنده لیگ‌قهرمانان شده است، به این تیم برگردد.
یونایتد در طول این تابستان از نزدیک پیگیر وضعیت آشفته رونالدو در یوونتوس بود. یووه گرفتار مشکلات مالی جدی بود و هنوز بر سر پروژه شکست‌خورده سوپرلیگ که یونایتد و ۵ باشگاه انگلیسی دیگر فوری از آن جدا شدند، با یوفا درگیر است.

رونالدو، خرید بزرگ

بازگشت رونالدو به منچستریونایتد یک موفقیت بزرگ است؟ قرارداد دوساله برای بازیکن ۳۶ ساله‌ای که بی‌شک با روز‌های اوجش فاصله دارد، اشتباه نبود؟ کریستیانو بهترین نیست، اما هنوز جزو بهترین بازیکنان و مهاجمان فوتبال دنیاست. سال گذشته ۲۹ گل برای یوونتوس زد و بالاتر از لوکاکو، بهترین گل‌زن ایتالیا شد. در کنار این موضوع، ابهام حضور کاوانی در تیم‌ملی کشورش هم می‌تواند خلأ بزرگی در خط حمله منچستری‌ها ایجاد کند. براساس اخباری که به گوش رسیده است، به نظر می‌رسد که ادینسون کاوانی، مهاجم یونایتد، تصمیم لیگ‌برتر برای جلوگیری از حضور بازیکنان در تیم‌های ملی کشورشان در صورت لزوم قرنطینه ده‌روزه پس از بازگشت به انگلیس را زیر سؤال برده است. یونایتد پیش از این به‌وضوح اعلام کرده بود که تمایلی به فروش کاوانی یا لغو قرارداد ندارد و سولسشر نقش مهمی در متقاعدکردن بازیکن ۳۴ ساله برای امضای آن داشت. با این حال، حضور رونالدو باعث شده است که آن‌ها انعطاف‌پذیری بیشتری در همدلی با بازیکنی داشته باشند که اهمیت ویژه‌ای برای بازی با پیراهن تیم‌ملی کشورش قائل است.

این موضوع را بگذارید کنار منافع مادی و معنوی که این خرید برای شیاطین سرخ داشته است. قبل از اعلام این خبر، باشگاه منچستریونایتد ۴۳.۱ میلیون دنبال‌کننده در اینستاگرام داشت و کمی بیشتر از ۲ ساعت بعد از نهایی‌شدن انتقال کریستیانو رونالدو به اولدترافورد، این تعداد به ۴۴.۳ میلیون نفر افزایش یافت و حالا نیز اکانت این باشگاه بیش از ۴۵ میلیون دنبال‌کننده دارد. به نظر می‌رسد در روز‌های آینده و با برگزاری مراسم معارفه کریستیانو رونالدو و حضور این بازیکن در ترکیب شیاطین سرخ، این ارقام باز هم افزایش خواهد یافت. همچنین شاهد رشد ۲۱۲ میلیون پوندی ارزش سهام یونایتد در بازار بورس بودیم.

البته این را هم بگوییم که او حالا گران‌ترین بازیکن لیگ انگلیس بر اساس دستمزد هفتگی به حساب می‌آید. دستمزد سرسام‌آور هفتگی رونالدو بیش از ۱۰۰ هزار پوند از بازیکنانی مانند داوید دخیا با ۳۷۵ هزار و کوین دی‌بروین با ۵۰۰ هزار پوند در هفته بیشتر است، اما همچنان در مقایسه با درآمد ستاره‌هایی، چون لیونل مسی و نیمار در پاری‌سن‌ژرمن رقم چندانی محسوب نمی‌شود. لیونل مسی پس از جدایی غیرمنتظره از باشگاه بارسلونا و انتقال به پاریس، مبلغی بیش از یک‌میلیون پوند در هفته از این باشگاه متمول فرانسوی دریافت می‌کند که تقریبا دوبرابر دستمزد کریستیانو رونالدو است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.