به گزارش شهرآرانیوز؛ نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: شورای ششم در عرصه فعالیتهای فرهنگی و هنری یک گام عقب خواهد رفت و فضا را برای تشکلهای مردم نهاد و سمنهای فعال در این عرصه باز میکنیم تا شاهد ارتقای کیفی و کمی خدمات آنها باشیم. مهدی ناصحی با اشاره به نشست اخیر خود با هیئت مدیره بنیاد ملی کرامت افزود: شورای ششم برای افزایش خدمات اجتماعی و فرهنگی، درصدد مشارکت سازمانهای مردم نهاد بوده که یکی از آنها بنیاد ملی کرامت است؛ مجموعه ای که در عرصه فعالیتهای جهادی و فرهنگی میکند.
وی با بیان اینکه شورای شهر مشهد در این دوره از همه ظرفیتهای فرهنگی در حوزههای مختلف بهره خواهد گرفت، ادامه داد: از این طریق میتوانیم خدمات اجتماعی را توسعه دهیم و سطح فعالیتهای فرهنگی را ارتقا ببخشیم. ناصحی بیان کرد: با فعالیت سمن ها، اقدامات فرهنگی و هنری بهتر، عملیاتیتر و سازمان مندتر از گذشته انجام میشود و شاهد ارتقای کمی و کیفی خدمات خواهیم بود.
نایب رئیس شورای شهر تصریح کرد: مدیریت شهری ازجمله شورای شهر و شهرداری به عنوان پشتیبان عمل میکنند. همچنین ما در نقش سیاست گذار و تسهیلگر فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی ایفای نقش میکنیم.
همچنین نایبرئیس شورای شهر در حاشیه بیستوششمین هم آفرینی مشهد با عنوان «نوآوری در خلق مدلهای مشارکتی در حل مسائل شهری با رویکرد شهر ترمیمی» گفت: رویکردهای اساسی ما مشارکت نخبگان محلی و مردم در طراحیها و برنامه ریزیهای مدیریت شهری است تا با شناسایی نیازهای فوری آن ها، به حل آن اقدام کنیم. ناصحی افزود: از مهمترین موضوعهای مطرح در حوزه مدیریت شهری و حل مسائل شهری، درک نگاه نخبگان محلی از مشکلات و مسائل شهر است.
وی بیان کرد: یکی از این سازوکارها برگزاری چنین ورک شاپها و هم آفرینیها در کارخانه نوآوری مشهد است. در این کارگاهها نخبگان دور یکدیگر جمع میشوند و پس از ارائه نقطه نظرهایشان درباره موضوعات محلی، راهبردها و سازوکارهایشان را ارائه میکنند که برای ما بسیار ارزشمند است. نایب رئیس شورای شهر تأکید کرد: یکی از رویکردهای اساسی ما مشارکت نخبگان محلی و مردم در طراحیها و برنامه ریزیهای مدیریت شهری است تا با شناسایی نیازهای فوری آن ها، برای حل آن اقدام کنیم.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد احساس تعلق بین شهروندان، افزود: اگر مردم به شهر و مدیریت شهری احساس تعلق نداشته باشند، طرحهای توسعهای و خدمات ما در زندگی عادی آنها مزاحمت ایجاد خواهد کرد، بنابراین بهترین کار کسب مشارکت مردم به عنوان صاحبان منافع اصلی شهر در طراحی پروژه هاست.