صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بلدرچین در بازار کمیاب شد؛ یک کیلو بلدرچین هم‌قیمت ۵ کیلو مرغ!

  • کد خبر: ۸۰۷۸۷
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۰
بلدرچین گران‌تر از مرغ شد. تولیدکنندگان می‌گویند مصرف دان بلدرچین بالاست. به همین دلیل به دلیل کمبود و گرانی دان، تولید بلدرچین دیگر صرفه اقتصادی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز،  رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با اعلام این خبر گفت: تولید بلدرچین برای مرغدار‌ها صرفه اقتصادی ندارد. به همین دلیل تولید بلدرچین کم شد. اخیرا به دلیل گرانی و کمبود دان، بلدرچین‌های ماده و مولد راهی کشتارگاه‌ها می‌شوند.

بلدرچین گران‌تر از مرغ شد. تولیدکنندگان می‌گویند مصرف دان بلدرچین بالاست. به همین دلیل به دلیل کمبود و گرانی دان، تولید بلدرچین دیگر صرفه اقتصادی ندارد.

در فروشگاه‌های آنلاین هم فروش گوشت بلدرچین یا موجود نیست یا هر بسته ۸۰۰ گرمی بلدرچین با قیمت ۱۱۰ تا ۱۳۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

چرا تولید بلدرچین کم شد؟ رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی پاسخ داد: هر بلدرچین برای اینکه یک کیلو گرم گوشت برای مصرف‌کننده داشته باشد باید حدود هشت کیلو دان مصرف کند. در این شرایط خوراک برای مرغ و بلدرچین کمیاب و گران شده است؛ بنابراین تولید بلدرچین به صرفه نیست.

بلدرچین مشمول قیمت‌گذاری نمی‌شود

محمد یوسفی گفت: از طرفی بلدرچین از سوی دولت مشمول قیمت‌گذاری نمی‌شود و به همین دلیل تولیدکنندگان گوشت این جوجه‌ها را با نرخ‌های متفاوتی می‌فروشند. یعنی ممکن است در یک فروشگاه یک کیلو گوشت بلدرچین ۱۳۰ هزار تومان و در برخی فروشگاه‌های دیگر نرخ آن ارزان‌تر باشد.

به گفته فعالان این حوزه، بلدرچین‌های مولد نیز به دلیل افزایش نرخ تمام شده تولیدکنندگان راهی کشتارگاه می‌شوند. به طوری که در فروش بسته‌بندی بلدرچین تخم این موجود در بدن آن‌ها قابل مشاهده است.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی درباره کشتار بلدرچین‌های مولد توضیح داد: کشتار بلدرچین‌های مولد فاجعه است. زمانی که تولید این جوجه مقرون به صرفه نباشد تولیدکنندگان مجبور می‌شوند از تکثیر این جوجه‌ها صرف‌نظر کنند؛ بنابراین آن‌ها را به کشتارگاه می‌فرستند و گوشت آن‌ها را راهی بازار می‌کنند.

یوسفی همچنین گفت: وضعیت تولید مرغ هم مانند وضعیت دامداری‌ها شده است. در ماه‌های گذشته کمبود نهاده باعث شد برخی دامدار‌ها دام‌های آبستن و مولد خود را راهی کشتارگاه کنند.

این روز‌ها وضعیت تولید دام و طیور خوشایند نیست. دامداران به دلیل شرایط خشکسالی و فقر مراتع، به سختی شکم دام خود را سیر نگه می‌دارند. چندی پیش ایسنا نوشته بود «گوسفندان و گاو‌های آبستن یا شیرده که آینده صنعت دامپروری کشور هستند راهی کشتارگاه‌ها می‌شوند.»

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.