صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اختلاس، جُرمی برای دیروز، امروز، فردا!

  • کد خبر: ۸۳۳۸۲
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۶
رئیس پلیس امنیت اقتصادی از افزایش ۳۰۰ درصدی ارزش ریالی اختلاس‌ها نسبت به سال گذشته خبر داده است.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی از افزایش ۳۰۰ درصدی ارزش ریالی اختلاس‌ها نسبت به سال گذشته خبر داده است. دراین باره ذکر چند نکته ضروری به نظر می‌رسد:

۱- ما باید یاد بگیریم فقط به ظاهر خبر توجه نکنیم. وقتی قیمت اجناس نسبت به پارسال تقریبا سه برابر شده است، قدرت خرید مبالغ اختلاس شده علی رغم سه برابر شدن، هنوز اندازه همان پارسال است. خلاصه اینکه ببخشید، خلاصه اینکه از لحاظ قدرت خرید ما هیچ رشد و پیشرفتی در حوزه اختلاس نداشته ایم.

۲-پول هنگفتی که تحت عنوان ۴۵۵۰۰۰ ریال یارانه ماهیانه به حساب من و شما واریز می‌شود، با تشخیص مسئولان اقتصادی به حساب برخی افراد واریز نمی‌شود. واضح و مبرهن است که به دلیل واریز نشدن مبلغ یارانه، سطح زندگی این افراد خیلی پایین آمده است. این دوستان حق دارند جواب این بی عدالتی را بدهند و چه کاری بهتر از اختلاس میلیاردی!

۳- شاید با خود فکر کنید اختلاس در تمام بانک‌های ما وجود دارد، ولی باید بدانید برخی بانک‌ها هستند که هنوز رسانه ها، اختلاسی از آن‌ها گزارش نکرده اند، مثل بانک خون!

۴- برخی خانواده‌ها هستند که به منابع بانکی دسترسی ندارند. بهتر است مسئولان آن‌ها را دریابند و یک کارت اختلاس ویژه خانوار به آن‌ها اختصاص دهند و مبلغی تحت عنوان سرانه اختلاس ساعت ۲۴ روز سی ام هر ماه به حساب سرپرست آن‌ها واریز شود و اعضای خانواده هم می‌توانند آن را برای خودشان اختلاس کنند!

۵- کسانی که هزاران بار پول‌های مردم یا پول‌های بانک را شمرده اند، این حق مسلم را دارند که یک بار هم پول‌ها را برای خودشان بشمارند!

۶- همان طور که برای ما مشتریان بانک روی دیوار‌های بانک چندتا کاغذ زده اند مثل (لطفا ماسک خود را برندارید.)، (لطفا فاصله اجتماعی را رعایت کنید.) (لطفا قبل از دادن چک به باجه آن را پشت نویسی کنید.) یک کاغذ هم در برخی بانک‌ها نصب شود به این مضمون که: (رحمت خدا بر پدر و مادر کسی که اینجا به صورت میلیاردی اختلاس نمی‌کند!)

۷- تمام بانک‌ها خودکار‌های خودشان را به نخ و غل و زنجیر بسته اند تا این خودکار‌ها از بانک خارج نشود، اگر بسته‌های اسکناس هم این طور سفت و سخت به غل و زنجیر بسته شود، توانایی اختلاس کمتر می‌شود.

۸- بعضی اتفاقات هستند که ارزش خبری ندارند، مثلا بگوییم یک پراید در پمپ بنزین، بنزین زد، اصلا خبر محسوب نمی‌شود، چون روزانه هزاران هزار پراید در پمپ بنزین دارند بنزین می‌زنند. اختلاس هم دارد همین طوری می‌شود و اگر یک نفر در یک بانک، یک میلیارد اختلاس کرد، مثل «بنزین زدن پراید در پمپ بنزین» آن قدر عادی می‌شود که دیگر خبر محسوب نمی‌شود!

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.