به گزارش شهرآرانیوز، درستکردن غذاهایی مانند پیراشکی و پیتزا کمی وقتگیرند، چون برای تهیه خمیر آنها باید وقت زیادی را صرف کنیم. یک راهحل ساده این است که از خمیرهای آماده استفاده کنید، اما جز هزینه زیاد، کیفیت مناسبی هم ندارند و به سلامتشان نمیتوان چندان اعتماد کرد. راهحل دیگر تهیه خمیر در خانه و نگهداری آن داخل فریزر تا یک ماه است، خمیری که کیفیت آن را بههیچوجه نمیتوان با نوع بازاریاش مقایسه کرد.
برای تهیه این خمیر همهکاره که حتی میتوان به جای نان معمولی هم از آن استفاده کرد، به یک لیوان شیر ولرم، ٣ قاشق چایخوری خمیرمایه پودری، ٤ قاشق چایخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک، ٦ قاشق غذاخوری روغن مایع، یک تخممرغ و ٤ لیوان آرد نیاز دارید.
داخل ظرفی، شیر، خمیرمایه و یک قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید. اجازه بدهید ١٠ دقیقه استراحت کند تا خمیرعمل بیاید.
داخل ظرف دیگری تخممرغ، شکر، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید (نیازی به استفاده از همزن نیست). سپس خمیرمایه را که عمل آمدهاست به آن اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۳ لیوان آرد را به مواد اضافه کنید. لیوان چهارم را کمکم بریزید تا خمیر یکباره سفت نشود. اگر خمیر هنوز شل است، قاشققاشق به آن آرد اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد.
خمیر را خوب ورز دهید. سپس در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید خمیر یک ساعتی استراحت کند.
قبل از استفاده، پف خمیر را بگیرید و بعد از آن استفاده کنید.