به گزارش شهرآرانیوز؛ این پرسش از آن جهت حائز اهمیت است که از دو سال گذشته تاکنون، کشور همچنان متحمل هزینههای گزاف تصمیم گیری و مدیریت ضعیف دولت گذشته است و بهانهای در دست بیگانگان برای فشار بر ملت ایران وجود دارد که از جمله میتوان به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به بهانه مسائل حقوق بشری و برگزاری دادگاه نمایشی و ساختگی آبان در انگلیس با نقش آفرینی فعال اپوزیسیون جمهوری اسلامی اشاره کرد.
حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، درباره اعتراضات آبان ۹۸، به «فارس» گفت: حادثه آبان ۹۸ به چند سطح تقسیم میشود؛ یک سطح، سطح اعتراض مردم به یک اقدام بود که باید اعتراضات مردم مورد توجه قرار گرفته شود؛ زیرا نظر مردم محترم است، اما باید اعتراضات از روشهای درست و مسالمت آمیز صورت گیرد که تبعات منفی برای کشور نداشته باشد. اگر قرار است موضوعی اقتصادی به یک بحران امنیتی تبدیل شود، این دیگر اعتراض مدنی نخواهد بود.
سطح دوم، اما اقدامی بود که جریانهای ضدانقلاب و دشمنان ایران انجام دادند و آن تحریک احساسات مردم بود. آنچه دشمنان ایران برنامه ریزی کرده بودند، این بود که ایران را درگیر آشوب و اغتشاش کنند که در نهایت مردم را در مقابل نظام قرار بدهند تا منجر به فروپاشی نظام شود، اما به لطف خدا این توطئه که برای مردم ایران برنامه ریزی شده بود، خنثی شد.
حجت الاسلام جواد نیک بین، عضو فراکسیون روحانیت مجلس، نیز درباره برگزاری دادگاه نمایشی درباره حوادث آبان ۹۸ در لندن به «فارس» گفت: انگلیسیها با برپایی این دادگاههای ساختگی در صددند جای شاکی و متهم را درباره آبان سال ۹۸ عوض کنند. همگان به یاد دارند نارضایتیهای مردم با تحریک و دخالت انگلیسیها به یک آشوب تبدیل شد و آنها بودند که زمینه را برای اغتشاشات و تخریب اموال عمومی توسط اشرار فراهم آوردند.
شاهد این مدعا هم حضور سفیر انگلیس در یکی از تجمعات غیرقانونی در سال ۹۸ بود و حال کشوری که سفیرش علنا در میان آشوبگران و در حال تصویربرداری از آشوبهای خیابانی در سال ۹۸ مشاهده شده، با راه اندازی دادگاههای ساختگی به دنبال رفع اتهام از خود و اتهام زدن به نظام جمهوری اسلامی است.
محمدمهدی رمضان زاده، مسئول بنیاد بین المللی استکبارشناسی، در گفتگو با «فارس» درباره نمایش اخیر در انگلیس با عنوان «دادگاه آبان» گفت: انگلیسیها در گذشته بارها علیه مردم و کشور ما توطئه کرده اند، از همراهی با آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد۱۳۳۲ گرفته تا تلاش برای سرکوب انقلاب اسلامی ملت ایران و دهها توطئه دیگر. انگلیسیها در گذشته نه چندان دور در زمان اشغال ایران با ایجاد قحطی تعمدی و مصنوعی حدود نیمی از جمعیت ایران را قتل عام کردند.
وی افزود: انگلیسیها با این همه خیانت علیه ما نمیتوانند دوستدار ملت ایران باشند و دادگاه فرمایشی که در این کشور به راه افتاد، صرفا برای ایجاد مشروعیت به فشارهایی است که هر روزه با ابزارهای تحریم اقتصادی علیه مردم ایران اعمال میکنند. انگلیسیها اگر واقعا به فکر مردم ایران هستند، دادگاه کسانی را برگزار کنند که با تحریمهای دارویی، دهها هزار بیمار بی دفاع را برخلاف همه قوانین بین اللملی به کام مرگ کشانده اند و آنها را محاکمه کنند.